e frig, nu miroase bine, desi era parcata ok

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris si deja ma taxeaza cineva [ii spun priviet pe aceasta cale, am spus cum se aude, nu stiu cum se scrie :D].
Se face ca a inceput o noua saptamana, ultima de vacanta… apoi un nou semestru de facultate si ULTIMUL [din pacate sau fericire… dar asta voi spune in alt post]. Si cum a fost luni, si cum nu aveam unde sa ma duc, decat la eternul BLACK… am fost cu bunul prieten Mircea la un suc. Au mai aparut si alii intre timp la masa… etc etc, au trecut aproape 3 ore!!! si iesim si noi din „negru”. Mergem catre masina [eu si Mircea]. Ne urcam in chestia cu 4 roti autohtona si plecam catre un magazin de piese auto. In spate era si Victor cu noua lui masina [el avea treaba cu piesele auto]. Si pana sa ajungem la respectivul magazin, care este al unei profesoare [ex diriga lui Mircea] , vad un post-it lipit pe geamul lateral de langa sofer. Stramb din nas si din sprancene, incercand sa imi dau seama care cum ce e cu acea bucata de hartie lipita pe geam. Si ma chinuiam sa citesc in timp ce Mircea a dat dat la manivela pt a lua hartia galbena cea buclucasa. In timpul asta am avut timp sa citesc [greu, ca era invers] T … â… m…p…i.t.u…l..
:)) SI ia Mircea post-it-ul si citim in cor „Tâmpitule invata sa parchezi masina!” Ne apuca pe amandoi un ras isteric si ne gandim cine a fost cel care a facut una ca asta , pt ca masina era ok parcata… un colt era putin aiurea. In fine, trecem peste asta si intram toti trei in magazinul de piese auto. Victor avea nevoie de un rulment pt al lui Renault Megane… 450 ron !!! Un rulment!!! Sa faci anumite chestii fiziologice pe Renault si pe taxa de prima inmatriculare… In final Victor da comanda de unul putin mai ieftin si incepem sa mai vorbim cu doamna profesoara ce mai e pe la fostul liceu. Printre altele zice ca la o anumita clasa miroase asa de urat ca iti vine sa vomiti :)) Noi ne amuzam, gandinu-ne ca si noi aveam specimene in clasa carora le ziceam sa se mai speleeee… dar degeaba. Acelasi lucru l-a facut si profa, doar ca ceva mai finut :)) adica le tot zicea „copii, miroase foarte urat aici… nu vreau sa va jignesc, dar unii dintre voi ar trebui sa se mai spele” . Nu s-a schimbat nimic, acelasi miros zi de zi. Profa le tot zicea sa se spele, pana cand intr-o zi … oare ce a gasit pe catedra ???? :))) eu deja mor de ras in timp ce scriu pt ca imi si imaginez :))) Elevii au asezat frumos pe catedra un Glade, odorizant de camera! Se pare ca a fost varianta mai ieftina sau mai usoara , sa cumpere un Glade, decat sa se spele fiecare :))
Dupa ce am plecat de la magazin, am avut ceva treaba si am mers pe jos [sport specific mie]. Dar am murit de frig, batea si un vant … Oare cand scapam de frigul asta???

Lasă un răspuns