Un argeşean a reclamat la OPC că s-a îmbătat de la o sticlă de bere. Şi multe alte reclamaţii aiurea la OPC.

Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor s-au confruntat, în perioada minivacanţei de Paşte şi 1 Mai, cu câteva reclamaţii ciudate, printre care achiziţionarea unor vibratoare nesatisfăcătoare sau neacceptarea unei găini congelate ca amanet.

Potrivit unui raport al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, un bărbat din oraşul bihorean Salonta, de pildă, a reclamat că, după ce şi-a cumpărat un telefon mobil dintr-un magazin, când a vrut să plece, a confundat uşa cu geamul şi a intrat pur şi simplu prin sticlă. Patronii magazinului i-au cerut clientului să îi plătească geamul spart, însă acesta a refuzat pe motiv că geamurile erau prea curate, astfel că a făcut plângere la Oficiul Judeţean Pentru Protecţia Consumatorilor.

Un bistriţean a cumpărat un vibrator de ale cărui calităţi nu a fost mulţumit. Omul a făcut o reclamaţie în care a spus că aparatul nu e satisfăcător, fără să fie limpede dacă nefericit de prestaţia vibratorului este el sau partenera sa de viaţă.

„Mai mulţi consumatori aflaţi la cumpărături în Piaţa Cetate din Oradea au reclamat că există la comercializare un tip de spanac pe care l-au numit «gonflabil», deoarece are frunzele foarte mari. Au cerut intervenţia inspectorilor OPC, pentru că sigur este vorba despre o altă plantă”, precizează documentul OPC.

La Sibiu, o femeie s-a plâns că vecina ei îi dă de băut soţului, după care acesta se întoarce acasă şi o bate. Un bărbat a sesizat Protecţia Consumatorilor că şi-a cumpărat gel de potenţă care nu funcţionează, iar o sibiancă a reclamat că nu îi place cum i-a ieşit poza în buletin.

La Iaşi, un bărbat a fost deranjat că, în mod constant, prin faţa casei lui trece o turmă de oi şi capre şi le-a solicitat inspectorilor OPC să se deplaseze la faţa locului şi să spele turma cu şampon! Tot în Iaşi, o persoană a vrut să amaneteze o găină congelată. Persoana respectivă a sesizat OPC pentru faptul că reprezentanţii firmei nu i-au primit găina.

Un argeşean a reclamat la OPC că s-a îmbătat de la o sticlă de bere.

Sursa: MEDIAFAX

Lasă un răspuns