0 Flares 0 Flares ×
Eu sunt cel acuzat ca l-a plagiat pe Zoso.

Aseara, 2 noiembrie, am fost la Coyote. Mare adunatura mare de bloggeri veniti sa cante, sa bea o bere sau un suc [ dupa cum scria pe bonul primit la intrare :)) ]. A fost prima data cand am mers la o intrunire de gen… sunt doar de 4 luni in Bucuresti. A fost super super tare. Desi am zis ca vin cu OLiX si nu cantam pentru ca nu avem voce… m-am ambitionat si m-am inscris pe lista cu Adi [Vecinul de la 9 al lui Ariel, cu ei doi a fost maaare caterinca pe acolo :D]. Urma sa cantam Yellow Submarine. Intre timp:
OliX a plecat la film.
-Am ramas cu Sorin si inca ceva persoane.
-Am facut cunostiinta si am vorbit ceva cu Gramo Girl.
-Am mai dat noroc si cu Piticu, Gogu Kaizer, Sandy si am mai schimbat 2-3 vorbe cu multi altii.

Din cand in cand ma duceam la ala mic si dubios care facea lista cu participantii la karaoke sa verific peste cate melodii vine si randul meu. M-am ofuscat cand am vazut ca au cantat Zoso si Anurim melodia alesa de mine si Adi. E… am zis ” asta e, o cantam mai bine decat ei” , ceea ce s-a intamplat :D. Am facut show cu Adi pe melodia mai sus mentionata [ cel putin asa a zis lumea :P ]. Imediat, dupa ce am facut plecaciunea in fata publicului care ne aplauda, dam sa iesim de pe scena. Si ne trezim cu un reflector si un microfon ProTV in fata. Ni se ia interviu. Suntem intrebati de ce am cantat aceeasi melodie ca Zoso. Am raspuns ca am ales melodia mult mai inainte. Si a aparut Anurim langa noi. Ea e fata care a cantat alaturi de “primul blogger al Romaniei” [asta zicea z0so candva despre el]. Lamurim pe cei de la ProTV ca noi [eu si Adi] am cantat mult mai bine si vom castiga sticla de whisky. Sare imediat si Anurim : ” ba noi o castigam“. Ca un bun baiat ce sunt, ii spun fetei ca facem sticla jumi-juma. In fine, scapam de interviu [sper sa apara sa ma vad si eu :)] si plecam catre masa. Pe drum dau de Zoso. Ii spunem sa ne dea si noua juma din whisky … [vroiam sa mai spun ca ii dam si noi, daca e sa castigam noi, NOI nefiind asa cunoscuti in blogosfera, deci cu mai putine sanse de castig]. NU am apucat sa zic “whisky” si il aud pe Zoso spunandu-mi pe un ton zeflemist si uitandu-se la mine de sus [desi e mai scund] : “Da’ tu cine esti?” … Am un blocaj, crezand ca e la caterinca, si continui sa ii spun ” Ionut Bunescu sunt, ai cantat aceeasi melodie ca noi si…” nu apuc sa termin fraza si ma intreaba parca mai cu o spranceana ridicata si mai in sictir: “DAAAAAR, tu cine estiii????” si ii raspund: “nu conteaza”, la care el: “Asa ziceam si eu”.
-vroiam sa ii spun sa cadem la pace cu sticla de whisky, adica sa o impartim daca vom castiga, n-am apucat sa zic nimic pentru ca mi-a raspuns.

Aici el zice asta : “am observat o chestie care se intampla mereu la evenimentele astea. trebuie sa vina un blogger care sa se laude ca el e mai bun ca mine. el canta mai frumos, are un talent mai mare, are aparat foto mai bun, a scris un articol foarte tare…si nu inteleg de ce se supara cand nu stiu cine e.”

Aloo domnule “sunt cel mai bun; nu te cunosc, nu iti vorbesc; ma doare in cot, tot ce fac eu e ceva bun… etc lista poate continua”, m-am laudat eu cu ceva? NU! Am venit la tine ca sa schimbam o vorba, o caterinca mica niciodata nu strica, doar ca tu, marele mogul al blogosferei romanesti te crezi prea mare [in internetul asta infinit] ca sa schimbi o vorba, o gluma cu mine. In fine. Tu esti mare, eu sunt mic [tu esti blogger cu site[acte] in regula, eu scriu de placere si cand am ceva de spus]. Doar ca iti promit ceva: peste ceva timp o sa iti intorc intrebarea [“Dar… tu cine esti?”]. Si atunci chiar va avea sens.

Later edit: Am taiat ceva din postare in urma unor schimburi de mailuri cu Zoso. Se pare ca nu el ar fi spus una bucata chestie care m-a iritat si care m-a facut sa raspund pe masura.


Dă un like și-un share, mon cher!

5 Responses to “Blog&Roll 2 – Bloggerii s-au karaokit si z0s0 are mari aere de vedeta”

 1. Raluca Nicula says:

  Bine tu, Bunescule! La mai mare :D

  0

  0
 2. we are living in a yellow submarine…

  0

  0
 3. bebestrumph says:

  moo!..nu va mai certati aiurea!
  mai bine hai sa cantam;))
  voi2, u si zoso si q me:)) 2 baieti si`o fata, k se poarta:)))
  kissulici:*

  0

  0
 4. Poftim?

  0

  0
 5. Florin Avram says:

  Mogului blogosferei??? E scursura internetului, un muc pe trotuar!

  0

  0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *