Păgubitul Hoţ

Prolog: X si Y sunt frati. Amandoi au cate un BMW seria 3 2005. Mai e si Z un prieten tot din Curtea de Arges care are acelasi model de BMW. Toti stau in Miltari, Z la un bloc de fratii X si Y. Acum vreo saptamana lui Y si lui Z li s-au furat oglinzile. Lui X NU pentru ca are inscriptionat cu laser numarul pe ele. Insa…

 

Xulescu imi zici mai devreme:

– Ba sa vezi faza ieri. Azi la 4 dimineata suna la usa, deschid: 2 indivizi se desfac la geaca imi arata legitmatia Politia .

Polita – Domnu Xulescu?

Xulescu – Da!?

Politia – Posesor al autoturismului AG ** ### ?

Xulescu – In mom ala am zis sa imi bag p**a ori e lovita ori mi-au furat-o.

Politia – Avem o veste buna, v-au furat oglinzile.

Xulescu – Pai si vestea buna?

Politia – I-am prins pe hoti, daca e sa veniti la sectie sa va recuperati oglinzile si sa dati declaratii.

Xulescu – M-am dus am dat declaratii pana la 6 jumate dimineata si am lasat masina acolo pt amprente. Hotii sunt 2 de la cateva blocuri care au ramas si ei fara oglinzi la masina … Si au zis ca iau de la alta numai ca de la condens  nu au vazut ca sunt inscriptionate… Asa m-au gasit si politistii pe mine … Cam asta in mare.

 

Concluzie: Niste studenti la ASE, anul I, din Alexandria ce locuiesc in zona [care au fost furati si ei la randul lor cu o saptamana in urma] s-au gandit sa faca rost de alte oglinzi de la un BMW asemanator din zona. S-au ales cu dosar penal in schimb.

Lasă un răspuns