Tu ce faceai acum fix 17 ani?

    15 Septembrie, tie ce iti spune data asta? Eu ma gandesc cu inima alergand catre marul lui Adam ca acum fix 17 ani [ce batran par :))] ma duceam la scoala. Impropriu spus „ma duceam” pentru ca de fapt ma ducea mama de mana. Eu ma duceam doar cu cheia la gat, cu uniforma cea neagra, camasa cu patratele alb-albastre si micutul meu ghiozdanel. Micut pe naiba… era cat un geamantan, ziceai ca ma duc in tabara la mare, nu ca incepeam clasa intai, parca eram Cleopatra Stratan in clipul melodiei Ghita.
    Pe vremea aceea, dragii mosului, nu aveam ochelari de vedere, insa paream la fel de inteligent. Eh, de fapt si eram, lucru ce m-a adus in prima banca. Not funny. Am fentat-o pe doamna invatatoare Gavaneci, care acum e pe meleaguri linistite si cu iarba verde… si am fugit din nou un ultima banca. Teapa, am revenit in prima banca de la mijloc dupa ce ai mei ochisori mi-au dat la retina si am devenit miop.
    Aveam si placeri de mic scolarel, hainele noi de Paste, de Craciun, adidasi noi [mai rar, ca si atunci era criza], penarul cel tare al surorii mele [ e cu 10 ani mai mare] si pachetelul pe care il devoram, nu conta al cui era. Mai faceam si schimb de mancare, ca in reclama la Hochland, insa baiatul iesea in avantaj mereu. Bineinteles ca faceam acest lucru doar cu fetele.
 
      Tu ce placeri de scolar aveai in clasa intai?

Acest articol are un comentariu

  1. ILANA

    jucam di-căluțul-di cu băieții! Și duceam acasă toate pisicile pripășite în curtea școlii, pe care le hrăneam în prealabil cu sendvișurile făcute de mama pentru mine…

Lasă un răspuns