Nu mai pooot!

Mi-a ajuns! Până astă seară am tot zis haha, hihi, no me enteresa, dar când văd că se adună tot mai multe păreri din astea, nu e chiar ok.

Studiu de caz: Bunescu futăciosul

  • Cică era odată o tipă care îmi zicea “băăăi, dar numai poze cu tipe ai pe Facebook”.
  • Apoi alta, de data aceasta o iubită, cu care am avut niște discuții (nu chiar pe cel mai calm ton posibil) că ce-i cu atâtea poze cu fete pe al meu profil de FB. Că ea nu vrea să fie “una dintre acele multe cu care mă afișez eu”.
  • Și astă seară, după ce am fost tăgguit într-o poză de la Gaia [tipa de lângă mine era venită la un pahar cu un prieten comun], îmi zice o amică pe chatul de la FB “Bunescule, Bunescule, numai cu fete ești tăgguit peste tot. Uite așa, cât mai multe pe seară. Ia, să nu mai faci poze cu mine, nu vreau să fac parte din seria în masă a fetelor tale.”

Atât a fost, până să dau pe afară și să o sun pe cea de-a treia tipă și să îi explic niște chestii.

  1. Dacă am o poza [zece] cu o fată pe Facebook asta NU înseamnă ca mi-o trag/mi-am tras-o cu ea!
  2. Viața personală [mă refer la capitoul relații] e slab afișată pe Facebook, adică am avut o prietenă câteva luni și nu am nicio poză cu ea. Cu o alta la fel, cam aceeași perioadă și am 3-4 poze. Iar cu ultima nicio poză.
  3. Dacă sunt într-o relație serioasă, voi avea “in a relationship with EA”. Am avut o singură dată pus acest status, asta după juma de an de relație, iar statusul s-a păstrat aproape un an. Au fost și excepții când era o relație de o zi, maxim câteva zile și era la mișto pentru a râde sau pentru a vedea ce reacții apar + relația gay de pe 1 aprilie.
  4. Concluzii: știu, ar trebui să mă doară exact acolo de astfel de păreri, dar prea multe cred același lucru. DECI, în pozele mele de pe FB apar prieteni, prietene, oameni din online, oameni cu care am petrecut la un eveniment, mai rar prietene/iubite sau tipe cu care mi-am tras-o.
  5. Întrebări?

Acest articol are 2 comentarii

    1. Ionut Bunescu

      Pai, cand vezi ca ele (cele care cred acelasi lucru) se inmultesc (fara ca eu sa le fi ajutat in acest sens) e asa o atmosfera ciudata…

Lasă un răspuns