Hai la IMAX, să-l vezi pe Tintin!

Aruncă un ochi de cinefil sau de copil aici:

 

 

       Nu-i așa că ai vrea să vezi în avanpremieră Aventurile lui Tintin – Secretele Licornului în format IMAX 3D? Asta înseamnă cu două zile înainte ca el să aibă premiera în cinema 🙂 Tot ce trebuie să faci e să răspunzi la următoarea întrebare compusă:

 

 

Cu ce personaj animat te identificai atunci când erai mic și de ce?

 

     Am două invitații duble pentru cele mai bune răspunsuri. Juriul format din Ionuț și Bunescu va judeca la rece după o bere asemenea și va anunța duminică, 23 octombrie ora 23.59 cei doi câștigători care miercuri, pe 26, vor fi cu ochelarii ăia fani de la Samsung IMAX de la Cinema City Cotroceni/AFI Palace.

 

“Din clipa în care am citit seria de benzi desenate, nu mi-a mai ieşit din minte şi din suflet. Am ştiut atunci că Tintin şi cu mine eram destinaţi să colaborăm într-un fel… şi să ne descoperim unul pe celălalt.”

Steven Spielberg

Bazat pe celebrele şi îndrăgitele personaje create de Hergé, filmul urmăreşte aventurile unui tânăr şi îndrăzneţ reporter pe nume Tintin (interpretat de Jamie Bell) şi ale credinciosului său câine Snowy. Din clipa în care Tintin devine posesorul unei machete de vapor care ascunde un secret bine păstrat de secole, Ivan Ivanovitch Sakharine – un individ ticălos şi diabolic – porneşte pe urmele lui. Sakharine (interpretat de Daniel Craig) este convins că Tintin a furat nepreţuita comoară a unui pirat pe nume Red Rackham. Cu ajutorul lui Snowy, al isteţului dar impulsivului Căpitan Haddock (interpretat de Andy Serkis) şi al detectivilor Thompson şi Thomson (Simon Pegg şi Nick Frost), Tintin va străbate jumătate de mapamond, într-o cursă nebunească, în căutarea Licornului, epava unui vapor care ascunde o comoară… dar şi un vechi blestem.

 

Câștigătorii sunt Diana Ganea și Mihai M, felicitări și mulțumesc tuturor participanților, în curând voi avea un nou concurs pe blog. Diana și Mihai, verificați-vă mailurile 🙂

Acest articol are 9 comentarii

  1. Razvan O

    Sincer cand eram mai mic ma gandeam ca o sa fiu vreun Jerry pus pe sotii 😀
    Si acum mi se par unul din cele mai frumoase si „happy” desene animate 😀

  2. Alexandra

    De cele mai multe ori cu Dastardly, din Wacky Races. Imi placea ca avea tot felul de planuri, care desi nu-i ieseau niciodata, faceau episoadele mai amuzante. As fi vrut sa vad macar un episod in care ii reusea planul… >:)

  3. Pely

    Pai cred ca cel mai bine ma vad in pielea lui Dexter ca imi place toata ziua sa mesteresc diverse sa dezmembrez sa asamblez orice nimic in laboratoru meu numit „magazie” …port ochelari si sunt la politehnica ! :))

  4. Laura

    Velma din Scooby Doo, pentru ca era the bright one si era “vocea” argumentelor atunci cand grupul demasca personajul negativ. In plus, exista o atractie – nu foarte evidenta in desenele animate (dar exploatata in mai putin reusita adaptare cinematografica) – intre ea si Shaggy, mult mai simpatic si cu personalitate decat pseudo-Ken-ul seriei, Fred. De asemenea, ma amuzau momentele cand isi pierdea ochelarii, intotdeauna intr-un punct critic si ca era “the scooby snacks keeper”, cu care ii dresa mereu pe Shaggy si Scooby. Ma regaseam si imi placeau “clumsiness”, istetimea, si simtul umorului.

  5. Mihai

    eram little dog din 2 stupid dogs, aventurile lor de zi cu zi ma fascinau si felul in care gandeau, ambitia si uneori ( de cele mai multe ori :)) ) foarte naivi. 😀

  6. Alex

    Cu Superman pentru ca purtam chilotii peste pantaloni. I-a luat ceva mamei pana m-a invatat cum sa ma imbrac.

  7. Diana

    Desi porecla mea, inca de mica, este Didy si toaaata lumea in momentul in care afla acest lucru intreaba: „Vaaai, pai si unde e Dexter?” sau „Uuu what does this button do?”, cred ca cel mai bine ma regaseam in personajul Buttercup din Powerpuff Girls.
    De ce? Simplu. Nu prea imi petreceam timpul cu fetele, desi imi placea sa ma joc cu papusile si sa facem dansuri si sa cantam. Toata ziua buna ziua eram cu baietii din fata blocului, jucand fotbal, jucandu-ma cu masinutele, chiar ma duceam cu ei pe camp sa prindem soparle :)) Eram tare razvratita, exact ca Buttercup, nu ma intelegeam cu parintii (mai ales cu mama), care imi explicau ca eu de fapt nu sunt baietel…sa mai port si eu o fustita…nuuu, eu ma duceam in parc cu rolele si faceam intrecere cu baietii, de veneam acasa julita din cap pana in picioare; ca sa nu mai zic de urcat in copaci, furat flori, pana in adolescenta, cand am inceput sa merg pe stadion, tot cu baietii :))
    De ce fetita Powerpuff? Not fighting crime trying to save the world, ci pur si simplu pentru faptul ca de-a lungul timpului am fost prietena cu toata lumea, fete si baieti si mereu am fost impaciuitoarea grupului, sa-i ajut si sa le ofer tot ce aveam eu mai bun si mai frumos, ca deh…deep inside of me zacea bunatatea si naivitatea oricarei fetite mici si inocente.

  8. Mihai M

    Am un dubiu ori Scooby Doo ori Obelix, dar mai bine Obelix deoarece imi placea sa mananca mult. Cand eram mic eram mai durduliu si eram un pofticios :)) Daca nu imi dai un meniu pt 2 la KFC ma multumesc si cu invitatia ta dubla la film. Hai mersi, te pup!

Lasă un răspuns