Cosmote-Veteranul (viralul de miercuri)

În mai puțin de două luni împlinesc patru ani de când am semnat cu “verzii” și de fiecare dată când a apărut o reclama “la corason”, n-am putut să nu fiu mândru. A fost Fluturele, Mama și fiul, chiar și Spiridușul, iar acum Veteranul va fura niște lacrimi. Da, reclama a fost făcută cam pe fugă, se putea lucra la scenariu, chiar și regie puțin mai bine, dar, cred eu, a venit ca răspuns rapid la campania “Împreună” a celor de la Vodafone.

Acest articol are 5 comentarii

  1. Antipsihotic

    Si pe mine m-a impresionat reclama. Cel putin o zi intreaga nu mi-am putut scoate-o din cap, ca si cum dadeam replay in mintea mea. :))
    Ce sa zic, au facut o treaba buna cei de la Cosmote. 😀

  2. george baiatu

    Mesajul reclamei e destul de profund. Dar pana la urma ce legatura are cu operatorul? pt ce sa te faca mandru? Iti tine de cald? iti da reducere la abinament? Iti da cadou ceva? iti cumpara o paine? Nu o sa ma faca sa dau mai multi bani pe un telefon decat e la concurenta. E mai degraba o reclama copie, cum au fost si restul pe care le-ai mentionat. Sunt convins ca cine a frecventat youtube, sau primesc mail-uri amuzante de la prieteni, nu se poate sa nu fi primit si clipurile dupa care s-au copiat reclamele cosmote.
    Ma bucur ca incearca sa faca reclame care sa te faca sa tii minte brand-ul. Dar nu poti sa fi mandru de brand cand esti tratat de 2 lei cand ai o problema 🙂
    Tii minte reclama, spui: Da, misto reclama. Dar experienta mea cu ei a lasat mult de dorit. Si iti vezi de treaba ta de zi cu zi 🙂

    1. Ionut Bunescu

      Care a fost copiat? Daca e vorba de cel cu Fluturele, e regizat de grecul care a produs si clipul original.

    1. Ionut Bunescu

      Păcat că nu am plugin-ul de votare al comentariilor, ca să îți dau +1 :))

Lasă un răspuns