La reduceri înainte!

Ce-mi mai place să mă duc la shopping la sfârșit de sezon, că atunci sunt reducerile babane și ajung să-mi cumpăr mai mult decât ceea ce aveam urgent nevoie. De obicei mă duc într-un magazin special pentru un articol vestimentar. De exemplu, dacă am nevoie de jeanși, mă duc într-un centru comercial și caut doar blugi. Cum am pus ochii pe unii faini, i-am probat, i-am cumpărat și am plecat. Alta e situația când toți comercianții au reduceri mari, că parcă niște teniși reduși nu mi-ar strica și nici o curea, ba chiar ar fi potrivită o pereche de ghete.

Așa că miercuri, de Sf.Maria, am profitat de ziua liberă și am fugit la Fashion House Outlet Center, că am auzit că-s reduceri la reduceri. Eh, ca tot românul, nu cred până când nu văd cu ochii mei și portofelul meu! Și mi-am luat mândra de mână și am căutat haine împreună, ah, parcă eram într-o comedie romantică pe străzile unei mari capitale europene, deoarece cam așa arată interiorul complexului comercial.

 

 

Eu nu prea am răbdare să stau mult într-un magazin și, oricum, sunt destul de eficient, scanez hainele ca un super erou, intru în magazin și în câteva secunde știu dacă îmi voi cumpăra ceva sau nu de acolo. Așa că am început finuț, una bucată curea maro de piele de la Tom Tailor la 69 de lei, redusă de la 149.

La capitolul lenejerie intimă, atât bărbații, cât și femeile cred că gândesc la fel, cât mai multe, că nu strică, mai ales când găsești prețuri super bune la Jolidon – chiloți normali la 7 lei + că era și oferta la două articole cumpărate, pentru al doilea plăteai doar 1/2 din preț. Așa că am dat 21 de lei pe patru perechi! Fără poze de data asta :))

 

 

Deși nu mă dau în vânt după hainele sportive, la încălțări mai fac excepții, mai ales că atunci când am văzut o pereche de teniși Puma la 59 de lei, nu puteam să las pumeții, așa reduși, acolo, nu?

 

Și m-am gândit apoi că vine iarna, și tare bine mi-ar prinde niște ghete mai casual, așa că am fost la Stone Creek, unul dintre magazinele mele preferate de încălțăminte. Mi-am cumpărat ghetele perfecte, foarte puțin îmblănite pe interior, combinație de piele cu piele întoarsă. Preț – 249 de lei, redus din 369.

Tot la Stone Creek erau și niște mini-mini teniși Lacoste, hai, toate fetele în cor: AWWW!

 

Domnița mea a dat o tură repede, și a găsit un tricou la Diesel la 35 de lei! Băi, trei cinci! Dacă și eu eram invidios pe ce noroc are :)) Tot la 35 de lei erau și blugii la Mango, așa că, fetelor, grăbiți-vă, pentru că doar până pe 30 august mai puteți profita de  Clearance SALE (prețurile de outlet deja reduse au acum discounturi suplimentare care fac ca reducerea totală să ajungă în unele cazuri și la 85%).

 

                        

 

 

Acest articol participă la concursul Clearance Hunt organizat de Fashion House Outlet Centre.

Acest articol are 7 comentarii

  1. Laura Driha

    Si tu? Si eu! Numai ca-n aceeasi zi cand am fost la Lady Gaga, ca eu nu-s „capitalista”! 😛
    Am gasit ceva „bunatati”, e de revenit cu siguranta!

  2. Loredana

    si cu acest articol, ai devenit cel mai mare dusman al meu. deci, tenișii Puma sunt bestiali. iar ghetele, jos palaria.

  3. Flavius.C

    Sa vezi ce-o sa te mai uzi in acele ghete, si vezi ca asta-iarna erau 269 Lei in AFI

  4. George

    Bai chiar tare cureaua! Ia sa ma duc si eu in week-end…

Lasă un răspuns