Specie rară de clubistă

ȘOC! Într-unul dintre cluburile de fițe din capitală a fost observat un specimen rar de om, femela care își plătește singură consumația! Deși la prima vedere poate părea o iluzie opitcă, acest tip de femeie pe cale de dispariție a fost imortalizat pe zeci de iPhone 5 de către toate pițipoancele aflate la mesele lui iubi1, iubi2, iubiX.

Cluburile de fițe sunt acele locuri unde un pachet de o sută de șervețele costă 50 de lei* și unde unii fotografi îți cer 30 de lei* dacă vrei o poză din club.

 

 

* Din păcate, singurele lucruri adevărate din acest articol sunt marcate cu steluță.

Acest articol are 9 comentarii

  1. serbanlaurentiu

    Misto incheierea! :)))

  2. da_bear

    tu vorbesti serios cu banii pe servetele? :))

    1. Ionut Bunescu

      Un fotograf dintr-un anume club l-a intrebat pe un tip daca vrea poza cu prietenii de la masa, omul a zis da, poza a fost facuta si apoi fotograful i-a zis 30 de lei, tipul a refuzat razand de uimire, iar fotograful a sters poza.

      In alt club, acum cativa ani, cand incepuse moda cu aruncatul servetelelor, barmanii vindeau pachetul cu 50 de lei. Mi se pare o buna taxa pe prostie, ar trebui sa se aplice in toate cluburile 🙂

      1. Annne

        Nu stiu in ce cluburi ai fost tu de ti s-a intamplat asa ceva, dar mie mi se par niste tampenii. Inainte sa ma mut din Romania, din pacate o luasem putin razna, si am avut o perioada cam de un an, in care ieseam chiar si de 2,3 ori pe saptamana. N-a fost club in Bucuresti pe care sa nu-l frecventez (de fite, bineinteles :)) Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva. Poate pt ca sunt fata, si intr-adevar, mi se oferea totul inainte sa intentionez sa cumpar ceva. Moda cu servetelele era insa de un retard grav. Iar de prezentarea ta ironica a „femelei care isi plateste singura consumatia”…ce sa zic.. Da, e intr-adevar „senzational” ca o fata SINGURA, isi plateste SINGURA, consumatia.:)) Insa…Mie mi se pare un gest de bun simt ca atunci cand vrei sa intri in vorba cu o fata, sa-i oferi ceva de baut. Nu e o moda care s-a inventat in cluburile noastre. Eu nu am iesit nici macar o data la un „first date” unde sa-mi platesc singura consumatia. Si nu pentru ca nu mi-as fi permis.Un barbat care m-ar lasa sa platesc, e un barbat egocentrist, misogin,care nu e interesat de mine, si care in toate celelalte aspecte ale unei relatii, se va comporta la fel.
        Eu una, tind spre un barbat galant, sarmant, care stie sa cucereasca o femeie si cunoaste importanta gesturilor mici. De asta barbatii care gandesc ca tine, ajung cu femei frigide, isterice, nevrotice, obsedate de control, dar obisnuite, si bine indoctrinate cu ideea de 50/50. Asa ca eu iti urez multa bafta!!
        A, si crede-ma, ca nu ma numar printre pitipoancele ieftine care se preteaza la orice pt o ciorba in oras, si nici printre domnisoarele increzute care asteapta luna la picioare. Sunt o tipa cat se poate de normala, dar care si-a creat in timp un set de reguli sanatoase, zic eu,extrase din concluziile experientelor pe care le-am avut in timp, eu, sau prietenele, cunostintele mele.

        1. Radu

          pai u domnisoara care ai plecat in afara romaniei ar trebui sa stai acolo si sa nu mai vorbesti aiurea ptk asa este cu poza cel putin. mi s-a intamplat si mie la Le Gaga daca ai fost in cluburi de fite si le stii sa imi ceara 40 lei pe o poza. Si nu mai incerca sa pozezi ca o fata care vrea barbati galanti ca nu stiu ce sa zic din ce scrii u aici.

  3. Denisa

    dafaq?! ce modă cu şerveţelele? să le arunci unde? şi de ce???

    1. Ionut Bunescu

      Nu-mi spune că n-ai văzut pe nicăieri cum se aruncă în aer pachete de şerveţele :))

Lasă un răspuns