Început de iarnă

1. Vineri – Nu puteam lipsi la cea de-a doua ediție a campaniei Portret de familie, așa că pe frig, pe întuneric, pe ud, pe jos am fost la Tete-a-Tete din Herăstrău ca să le călăresc canapeaua și să iasă o poză așa de frumoasă:

PS Astăzi este ultima zi în care puteți să-i vizitați (de la 18.00 la 22.00) pe băieții de la Foto Union  care vă fotografiază și apoi vă și cartepoștalizează.

 

2. Sâmbătă – Am ajuns și la Arenele Romane pentru închiderea sezonului de petreceri Xteria, așa că am fost să dăm din coate pe muzici mixate de Mark Knight, unde a fost cam așa:

 

 

3. Duminică – După patru ani, Blog and Roll (.ro) a revenit la inițiativa lui Costin (cu suportul Cat Music), așa că am profitat de ocazia de a mă face de râs (iar), deci am cântat cu Anurim aceeași piesă ca în 2008 – The Beatles – Yellow submarine. Am luat chiar și un premiu, ăla de popularitate, că vocea nu ne-a ajutat; am vorbit la plural pentru că premiul a fost acordat Boy Band-ului care a cântat și dansat pe YMCA (Nihasa, eu, Webmyc, Cismaru). Dacă vrea cineva să râdă cu și de noi aici se poate vedea cum a fost (foto + video).

Lasă un răspuns