Review video – mini boxa Colia.Sound Black Beat

Dacă acum ceva timp am testat o baterie externă, acum a venit rândul unei boxe portabile, tot de la Colia și primită tot de la băieții de la fungadgets.ro. Cochetând cu muzica încă de la 16 ani, fiind DJ vreo 10 ani de atunci, am urechea formată, dacă-mi este permisă exprimarea, și mai sunt și tare pretențios la sistemele de sunet – adică aproape am ajuns să recunosc dacă un club are linie audio de la Dynacord. Dar să revenim la boxe mai mici, că despre asta este vorba acum, mai exact mini boxa Colia.Sound Black Beat este cea pe care am testat-o și de care, sincer, am cam râs când am văzut cât de mică e (60x60x50mm). Are un difuzor mono, ecranat magnetic cu Xtreme-Bass System, de 3W (100hz-20Khz), distorsiune <0.5%.

Pachetul conține, pe lângă boxă, un cablu de reîncărcare mini USB, cablu Jack 3.5 mm și manual de utilizare. Ziceam că am râs când am văzut-o cât de mică e, dar frațiware, boxa asta îți face tot biroul să tremure, nu știu dacă și de la faptul că incinta acustică se află în carcasă metalică sau că cei 3W sunt bine îndesați, dar cu mini boxa asta poți să dai lejer un chef într-o cameră de cămin! Mă gândesc acum și la reversul medaliei, sper să nu le dea prin cap cocalarilor de RATB să asculte manele cu ajutorul unui telefon și a unei astfel de boxe.

 

Boxa Colia.Sound Black Beat poate fi cumpărată de pe fungadgets.ro la prețul de 135 de lei.

 

Primul meu review video, de gadget, poate fi urmărit mai jos (scuze pentru slaba focusare din anumite momente și pentru cut-ul brusc de la final). Enjoy!

 

Lasă un răspuns