Fast and Loose – un format TV de succes

Tocmai am “televizionat” prima ediție din Totul e permis de la Antena 1 – văzusem un promo și am crezut că cei de la Intact au cumpărat de la Dan Patterson formatul emisiunii Fast and Loose. Seamănă puțin formatele, însă nu pot să spun că nu mi-a plăcut ce am văzut la Antena, mai ales că au fost mulți actori invitați care au făcut ca probele amuzante să și fie astfel.

Am aflat că formatul emisunii Totul e permis este unul internațional care are la bază varianta franțuzească Vendredi tout est permis (Vinerea totul este permis), tradus în engleză ca Anything goes. Formatul a fost achiziționat recent și de televiziuni din Spania (Antena 3), Ucraina (1+1) și Brazilia (Globo) / Antena 1 a achiziționat dreptul de difuzare pentru opt episoade sursa

Acum să revin la Fast and Loose – ador formatul și am leșinat de râs la toate cele opt epsioade. Din păcate cei de la BBC Two s-au rezumat doar la un prim sezon, asta în 2011. Dacă încă nu te-ai culcat sau dacă ai timp, caută-le, bagă play și-mi mulțumești apoi. Momentele mele preferate sunt următoarele:

 

 

 

 

Lasă un răspuns