LMA, FMWG4!

Bună, sunt Diana. Mi-ar fi plăcut să fiu blogger de fashion ori beauty (or both) însă m-am făcut contabil. Asta nu mă împiedică totuși să mai merg din când în când la niște evenimente de beauty & fashion, fiind o împătimită a tot ce înseamnă Nail Art (în special) și cosmetică. Scriu acest articol deoarece, acum o săptămână am fost invitați de, permiteți-mi să spun astfel (după părerea mea), cel mai bun și priceput blogger român de beauty pe care îl cunosc, Mona Croitoru, care a sărbătorit 4 ani de blogging pe From Mona With Gloss. O citesc cu drag, atât pe blog, cât și în revista FMWG, pe care o puteți găsi pe site-ul ei.

We had a great time! Am făcut o mulțime de poze, ne-am bucurat de o groază de tombole oferite de: Orly, Flormar, Vichy, L’Oreal, MAC, Dove și alții, am dansat împreună cu un cuplu minunat de la OneBeatDanceStudio, care a făcut furori pe ringul de dans și am urmărit o mini prezentare de modă a Georgianei Ioniță, cu rochii destul de kinky 🙂 Anul acesta, Ionuț n-a mai câștigat nimic, premiul de anul trecut de la Orly a fost suficient cât și pentru anul acesta :))

Locația mi s-a părut de vis (Inspayer de pe Str. Batiștei), cu aerul său de epocă medievală, de parcă te așteptai ca în orice moment să apară un Tudor (Jonathan Rhys Meyers).

Mona, ai fost superbă cu unghiile tale asortate cu rochia și pantofii, să nu crezi că n-am observat asta :D. Așteptăm și la anul un eveniment pe măsură și îți doresc să sărbătorim și peste decenii de acum încolo!

La mulți ani, From Mona With Gloss!

 

 

 

 

                         

Mai multe poze aici și aici.

[box type=”bio”] Guest post scris de către Diana Dincă[/box]

Lasă un răspuns