De ce să fii pe Twitter?

Cam din același motiv pentru care merita să fii pe Facebook atunci când majoritatea erau pe Hi5: pentru calitatea informației. Facebook-ul a devenit deja, de prea mult timp, un potpuriu de pisici, muzici, bancuri, reclame, uneori lucruri interesante, mâncare, vacanțe etc.

 

Prima aplicație pe care o deschid, dimineața, e Twitter-ul. Nu, nu Tinder-ul. De ce? Pentru că:

  • pe Twitter aflu dacă a fost cutremur, chiar mai înainte să apuce lustra să se clatine. (apropo de asta, în America, unde Twitter-ul este folosit masiv, să afli cu 30 de secunde înainte, e ceva):

  • pe Twitter aflu știrile mai repede decât oriunde! Așa cum radioul livra informațiile mai repede decât TV-ul, acum Twitter-ul este cel care depășește orice mediu în viteza de transmitere a informației.
  • pe Twitter am acces la informații (text, foto, video) care, de multe ori, nu ajung și pe Facebook sau în alte media.
  • pe Twitter filtrezi foarte repede informațiile, limita de 140 de caractere impunându-ți niște “standarde de calitate”.
  • pe Twitter, brand-urile interacționează mult mai ușor și mai direct cu utilizatorii. Mă rog, mai mult afară, că la noi în țară lucrurile se mișcă mai greu, dar există și excepții:

  • încă nu ești pe Twitter? Ce mai aștepți? Dă-mi follow aici!

Foto – Twitter via Shutterstock

Acest articol are 4 comentarii

  1. Andra Ciubotaru

    De-acord. Totuși, e pretty lonely out there, dacă vrei să te adresezi utilizatorilor români, în limba română. Vorbești mai mult singur. 🙂 Eu folosesc Twitter mai mult pentru contactele de-afară, din lumea gamingului.

      1. Andra Ciubotaru

        Hai, c-am priceput. :)) Da’ recunoaște și tu că interacțiunea de pe Twitter, la noi, e cam slăbuță mai mereu.

Lasă un răspuns