Skrillex în România, 1 mai 2015, Mamaia

S-a terminat jm3k3ri@, vine Skrillex în România, iar biletele nu sunt scumpe deloc, 45 de lei pre-sale și 70 la intrare.

SKRILLEX
http://www.skrillex.com/
https://www.facebook.com/skrillex
https://soundcloud.com/skrillex

EVENThttps://www.facebook.com/events/407928926055992/
BILETEhttp://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=6972

Sonny Moore – aka Skrillex – născut la 15 ianuarie 1988, în Los Angeles, California vine în premieră națională în România, pe 1 mai 2015, pe plaja Complexului Enigma Beach din Mamaia, în cortul The Mission, în cadrul unui eveniment marca Radio ZU & ZU TV.

Cunoscut pentru cele șase premii Grammy, producții pentru artiști precum Lady Gaga, La Roux și Bruno Mars, headliner-ul a peste 300 de show-uri anuale, DJ, cântăreț și compozitor, Skrillex are peste 10 milioane de single-uri vândute în întreaga lume, reinventând dubstep-ul și modelându-l într-un stil personal, incluzând în acest amalgam de la dub, drum-and-bass, și speed garage până la techno.

Startul în cariera solo l-a dat piesa „My Name is Skrillex”, i-a urmat o altă compoziție, „Scary Monsters and Nice Sprites”, cunoscută în rândul cunoscătorilor de EDM (Electronic Music Dance), iar apoi „More Monsters and Sprites”.

În noiembrie 2011, Skrillex a fost nominalizat la 5 premii Grammy, incluzând o nominalizare pentru “Best New Artist”, fiind premiat pentru „Best Dance/Electronica Album”, „Best Dance Recording” și „Best Remixed Recording, Non-Classical”, în același an fiind numit de către MTV artistul Electronic Dance Music al anului.

PRE-SALE: 45 RON (500 de bilete)

Cumpără-ți biletul la eveniment de pe Bilete.ro, prin sistemul e-ticket (print at home) plătește cu cardul, fără taxă de curierat. Pentru fiecare bilet achiziționat vei primi pe email un link unic. Tot ce trebuie să faci este să-ți printezi biletul acasă și să vii cu el la eveniment.

REGULAR LA INTRARE: 70 RON

Accesul persoanelor cu varsta sub 18 ani este strict interzis!

Lasă un răspuns