48 Flares 48 Flares ×

UPDATE: Mulțumesc celor 11 hombre și Simonei pentru comentarii, gracias! Acum, prietenul Random.org a decis, Revo vine cu mine joi să ne pozăm ca niște toreadori veritabili. Revin cu un articol cu poze și povești de la sesiunea foto. Revo, verifică-ți mail-ul, te rog.

Nu, nu m-am apucat de jucat în telenovele, deși câțiva amici îmi tot spun că m-au văzut la televizor (despre reclamele cu pricina discutăm într-un articol ulterior), însă am un concurs cu un super premiu pentru unul dintre cititorii mei. Da, am scris corect, unul dintre, deci va trebui să fie un hombre, un bărbat! Femeile au fost răsfățate în luna martie, deci sunt sigur că nu se vor supăra, ci, din contră, își vor încuraja domnii să se înscrie la minunatul concurs cu tentă spaniolă.

Cu mâna pe inimă burtă mărturisesc, cu părere de rău, că n-am ajuns în Spania, încă, dar asta nu mă împiedică să gust preparate specifice, ori de câte ori am ocazia, mai ales că sunt #FanPaellaDeMic. Acum sunt curios, domnilor, care este preparatul spaniol preferat sau pe care ați dori să îl încercați din colecția Sol & Mar de la LIDL, nu de alta, dar în perioada 20 aprilie – 3 mai este Săptămâna Iberică la LIDL. De abia aștept să îmi cumpăr, din nou, condimentul pentru carne de pui pe care îl pândesc de anul trecut să reapară în magazine, odată cu săptămâna specifică.

Eu merg pe meniul următor: supă de legume gaspacho (9.99 lei), paella (12.99 lei), şuncă afumată în stil iberic „Pata Negra” (9.99 lei), gogoşi spaniole Churros (5.99 lei) și un vin alb demisec Velada Moscatel – Valencia (9.99 lei).

CONCURSul se desfășoară până marți, 21 aprilie, ora 18.00, urmând ca în aceeași seară să anunț câștigătorul premiului: o ședință foto cu tematica „Hombre de Hombre” cu costumație specifică de toreadori și o masă îmbelșugată cu bunătați specifice Peninsulei Iberice marca Sol&Mar, inclusiv binecunoscutul plating cu tapas, totul sub deviza ”În loc să te întreci cu taurii, mai bine te lupți cu apetitul tău!” – alături de bine, bineînțeles :)

Deci, care este preparatul spaniol preferat sau pe care ați dori să îl încercați din colecția Sol & Mar de la LIDL?

 

 

 

 


Dă un like și-un share, mon cher!

12 Responses to “[CONCURS]: Hombre, eres caliente?”

 1. Cozmin says:

  Paella cu fructe de mare, fara copane de pui:))

  0

  0
 2. Catalin Andrei says:

  Dos cervezas? :))

  0

  0
 3. Stefan says:

  Tortilla de patatas!!

  0

  0
 4. PetruD says:

  Canelones, depinde unde mananci, dar in general le ador :)

  0

  0
 5. Mihai MV says:

  Gazpacho, dimineata, la pranz si seara :D

  0

  0
 6. Un singur cuvânt: Jamon Serrano Gran Reserva.

  0

  0
 7. NicolaeF says:

  Paella

  0

  0
 8. cartofi canarieni cu sos de rosii cu ceapa. Cel mai bun lucru dat de spanioli, dupa finala Europa League din 2012.

  0

  0
 9. George C says:

  Langostinos cu Mojo Picon cu si fritas ca side dish :)

  0

  0
 10. Paella! :D Pana ajung pe taram spaniol vreau sa incerc aici preparatul asta. Asta inseamnand sa ies din bloc si dupa 100 m sa intru in Lidl.

  0

  0
 11. Chipironos rellenos

  0

  0
 12. Andrei says:

  Domne, nu pot sa pun aici o poza, dar am sa însă încerc sa scriu ingredientele pentru rețeta de paella primită pe o cârpa de bucătărie.

  Prin urmare avem nevoie de:

  150 grs aceite
  2 tomates
  12 gambas al
  1 cebolla
  2 calamares
  2 dientes de ajo
  200 grs de conejo
  1 pimiento morron
  1 pizca de azafran
  200 grs de cerdo
  3 vasos de arroz
  500 gra mejillones
  600 ml de caldo

  Cam astea-s ingredientele ce le caut :), o zi frumoasa sa aveți!

  0

  0

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ay, ay, ay, qué cuadros hermosos! - bunescu.ro, un blog de Ionut Bunescu - […] să mă îmbrac, joi, haine spaniole în ședița foto „Hombre de Hombre” de care povesteam zilele trecute. Dacă iubita…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *