Nu mai râdeți de tocilari!

Bullying-ul atinge cote alarmante în România și, poate, fiecare dintre noi a simțit-o pe pielea lui, încă din copilărie. Eu, că sunt aragaz cu patru ochi, altul că e gras ca un porc, altul că e ca o scobitoare ori altul că e tocilar și “nu are o viață”.

Eh, ce te poate bucura mai mult, dacă nu finalul celui de-al cincilea sezon de la #RomaniiAuTalent, unde trei “tocilari” au câștigat mii de voturi, simpatia românilor și un premiu de 120k euro. Unde mai pui că unul dintre cei trei câștigători este argeșean, din Câmpulung Muscel, un oraș sărac, mai sărac decât orașu-mi natal, Curtea de Argeș, care nici el nu o duce prea bine. Flavian Glonț este numele său și, deși e tocilar, e mai bogat cu 40k euro și, TANA NINA, are și o iubită la fel de frumoasă ca și el.

Concluzia: Fiți tocilari și nu-i luați în seamă pe cei care râd de voi, unul mai deștept decât voi nu ar face-o niciodată, deci keep calm and ignore them!

PS: Miștocarii ar fi bine să nu uite de citatul lui Bill Gates “Be nice to nerds. Chances are you’ll end up working for one.”

PS2: Vedeți aici povestea despre cum au ajuns cei trei să participe la Românii au talent.

 

Lasă un răspuns