Countless ways of working

Da, știu că titlul articolului ar fi fost “modalități de lucru fără număr” sau, mot-a-mot, modalități nenumărate de lucru, dacă l-aș fi scris în română, dar nu, titlul este corect fix așa “Countless ways of working” și îți voi explica imediat de ce.

Răspunde-mi sincer la următoarea întrebare “Câte device-uri ai pe birou?”. Eu am patru, un laptop, un telefon fix și două smartphone-uri. Iar când sunt plecat pe la vreo conferință, am cu mine o tabletă și cele două telefoane. Nu e cel mai comod, mai ales dacă nu am vreo conexiune wireless pentru tabletă, sunt nevoit să fac toată munca de pe smartphone – mail-uri, moderat/răspuns/postat/editat tot ce ține de social media, pentru la job. Iar dacă mai trebuie să scriu și ceva pe blog, deja strâmb din nas când trebuie să o fac dintr-o aplicație de mobil.

Asta până când l-am văzut un coleg blogger, la o conferință, cu un laptop 2 in 1. Recunosc, nu prea îi vedeam utilitatea unui astfel de device până când am simțit nevoia de a avea un Windows la purtător, dar fără să car un laptop standard care cântărește 2-3 kg. Lucrez în social media, deci, pe lângă apă și mâncare, am nevoie și de o conexiune de internet ca să pot trăi – cât sunt treaz, sunt conectat  la net, pe lângă cele 8 ore de la birou, mai petrec câteva ore cu ochii-n ecrane de diferite dimensiuni + acasă, din nou, la laptop, până adorm.

Până când nu mi-am cumpărat prima tabletă, îmi tot ziceam că nu am nevoie de așa ceva, apoi nu mă mai despărțeam de ea. Cred că același lucru îl voi spune și despre laptop-ul 2 in 1 – care îmbină laptop-ul (util la birou, dar și acasă) cu tableta (de folos în orice cameră a casei, în orice mijloc de transport sau pe orice șezlong). Tu ce părere ai despre un laptop 2 in 1, ți-ar ușura munca?

Acum, să revin și la titul Countless ways of working – fix așa se numește campania Intel din care fac parte. Promovează laptop-urile 2 in 1 pentru segmentul business (în special întreprinderi mici și mijlocii) mai exact utilitatea lor în munca de zi cu zi, oriunde te-ai afla. În câteva zile revin cu un articol cu mai multe informații. Până atunci, poți vedea aici câteva detalii (dacă ești fan The Big Bang Theory, vei avea o surpriză) + poți urmări Intel pe Facebook și Instagram.

Te salută Ionuț Bunescu, The Fast Typer, cel care a redactat acest articol cu lumina stinsă, la ora 1 AM, de pe a lui tasatură cu litere roșii, neluminate (oricum nu mă uit la taste, am absolvit facultatea de scriere rapidă de la Universitatea de Internet Relay Chat, pe scurt mIRC).

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns