Oamenii străzii din București defilează în Nike, New Balance și Asics (foto)

Deși a trecut mai bine de o săptămână, de abia azi am văzut acest minunat proiect foto… și asta din întâmplare. E un proiect inspirat din New York, făcut (poate) tocmai pentru a deveni viral, dar asta e mai puțin important atunci când se face un bine, un mare bine. OllieGang Shop a donat niște prea faine perechi de pantofi sport unor oameni ai străzii din București, iar fotograful Andrei Nemirschi a imortalizat niște cadre minunate.

Mi-ar plăcea ca proiectul de donare a pantofilor sport să se extindă, asemenea celui din New York, să se implice mai multă lume, sunt sigur că fiecare dintre noi are cel puțin o pereche de încălțări pe care n-o mai folosește din varii motive. Donez eu prima pereche, OllieGang Shop, facem o treaba ca lumea?

 

 

 

 

 

 

 

Please enable Javascript to watch this video

 

Sursă foto – FB/OllieGang Shop

Sursă video – Complex

Acest articol are 3 comentarii

  1. Laura

    O campanie foarte interesanta si utila, dar in cazul multor dintre acele incaltari doar firma conteaza. Probabil ca sunt destul de scumpe, ma rog.. asta nu e important atata timp cat sunt donate. Dar sunt unele si mai ieftine, deci dorinta de a le da pe alea e si mai mare. Sunt oameni care muncesc zilnic foarte mult si poate nu si le-ar permite.

Lasă un răspuns