WowApp, vorbești și câștigi

Se spune că dacă folosești ceva gratuit, îneamnă că tu ești marfa folosită. Cam așa e și cu rețelele sociale sau aplicațiile mobile. Doar că există și o alternativă. WowApp se numește și se vrea a fi o aplicație revoluționară, gratuită și care va plăti utilizatorii care o vor folosi.

WowApp este o aplicație de chat, apeluri vocale și apeluri video și distribuite utilizatorilor peste 70% dintre veniturile generate. Fiecare user alege ce vrea sa facă, să doneze veniturile din WowApp către una dintre cauzele umanitare (Telefonul copilului, Noi orizonturi ș.a.) sau să le transfere în contul propriu.

De exemplu, eu voi dona primele câștiguri către Telefonul copilului, dar tu poți alege oricare cauză umanitară, asta dacă dorești, bineînțeles. Important e ca, mai întâi să-ți faci cont – click aici dacă nu ai deja.

WowApp a fost inițiată și dezvoltată de Thomas Knobel. Aplicația a fost produsă în România, însă poate fi downloadată de către oricine, oriunde în lume.

Este prima platformă online prin care poți suna, vorbi, câștiga, share-ui, dar și face bine. WOW app este o aplicație complet gratuită care te plătește pentru folosirea ei, adică dă înapoi  utilizatorilor peste 70% din veniturile și profiturile generate din publicitate. Aceste venituri se  transformă în bani reali, pe care fiecare îi poate folosi în interes personal sau dona către una din cele  aproape 2000 de cauze sociale din aplicație.

Internetul ar trebui să fie instrumentul care aduce lumea împreună. însă azi, pare să facă exact opusul. De azi înainte, Internetul poate fi folosit altfel. La potențial maxim. Pentru prima oară, ceea ce facem în fiecare zi pe net poate face o diferență în lumea reală.

WOW e o aplicație gratuită care te plătește pentru folosirea ei. WOW înapoiază peste 70% din veniturile și profiturile generate din publicitate, pe care le poți folosi în interes propriu sau dona uneia dintre cauzele sociale din aplicație. 

 

Prin Wow app, Internetul poate fi folosit la potențialul sau maxim. Pentru ceea ce e cu adevărat important: să facem bine. și să ne reconectăm unul cu altul.
Wow redefineste conceptul de sharing online. Acum, e vorba despre a shareui mai mult decât un post. E  despre a shareui cu adevărat.

Wow e o comunitate. Cu cât suntem mai mulți, cu atât avem mai multe șanse să facem lumea mai bună.

Hai să ne conectăm! Hai să redescoperim puterea de a share-ui cu adevărat!

 

Acest articol are 3 comentarii

Lasă un răspuns