Boala pariurilor

Am sau am avut destui prieteni împătimiți cu pariatul, în general pe meciuri de fotbal. Am încercat și eu de câteva ori, cu 2, 3, 5, 10, 30 de lei, pe cote mici, pe cote mari, pe meciuri puține, pe meciuri multe, dar nu prea mi-a ieșit. Am încercat și pe la Loto Polonia 20/80, degeaba, nu e de mine, nu am eu noroc din ăsta și nici știință + noroc + pronosticuri corecte. Dar ce mă enervează, cel mai tare, e naivitatea omului care crede că poate câștiga ușor, doar plătind pe cineva care are pe cineva care știe pe cineva care a aranjat undeva un meci.

Poate ați obsevat și voi, prin timeline, sunt o multitudine de pagini de Facebook care oferă pronosticuri 100% corecte, meciuri aranjate. Voiam să scriu articolul acesta de ceva timp, așa că nu mai am decât o astfel de pagină pentru exemplificare. Desigur, toate aceste pagini de Facebook au numai poze cu teancuri de bani, mașini de lux, avioane particulare, telefoane de top, mai toate însoțite de bilete de pariu câștigătoare, cu zeci de mii de euro. Culmea, foarte puțin scris în limba română, plata pentru pronosticuri se face prin Safepay sau Western Union, iar ce mă întreb eu acum este de ce niciunul dintre cei păcăliți nu a făcut plângere la Poliție după ce au pierdut cel puțin 50 de euro (cam asta e minimul), că n-am auzit nimic la știri si nici n-am văzut vreo știre pe undeva despre asta. Dar poate că le e rușine de țeapa primită sau ăsta e prețul naivității, dacă ajungi să crezi că cineva care are niște meciuri fixate 100%, garantat, se bucură de 50 de euro ai tăi, când el poate face zeci de mii, doar pariind modesta sumă. Dar naivul nu se gândește la simplul fapt că el, dacă ar avea acea informație, n-ar împărtăși-o cu nimeni.

 

***S-ar putea să te intereseze și articolul Nu mai cumpărați haine, cosmetice sau accesorii de pe site-uri obscure!

 

 

 

 

 

 

 

Iar pagina se numește Meciuri de fotbal și poate fi accesată aici.

Acest articol are 2 comentarii

  1. gabi

    Boala pariurilor?Da….se poate spune si asa dar eu cred ca aceste case de pariuri se imbogatesc pe urma fraierilor ce baga bani in acea casa de pariuri.Doar persoanele egoiste sau hapsine dupa bani fac asa ceva .si cind spun egoism, ma refer la faptul ca de acei bani mai bine le-ar duce copiiöor cite o ciocolata sau nevestei o floare.Daca ar trbui sa donati pe zi contracostul unui bilet cu siguranta nu ati face asta.

Lasă un răspuns