FEEL My Heartbeats

Tehnologia trece dincolo de inimioare și floricele, le amestecă pe toate într-un bol (fără fenolftaleină și turnesol) și iese o aplicație cu dedicație prin intermediul căreia poți trimite dragoste. Dacă te-am amețit prea tare cu chimia tehnologică, îți povestesc imediat despre cum dragostea e diferită precum bătăile inimii, iar ritmul tău poate fi acum și premiat.

Eu tocmai am obținut 880 de MB de internet și un voucher pentru cumpărături, asta datorită pulsului meu accelerat (adică de îndrăgostit până peste cap). Poți și tu să trimiți dragoste și să câștigi MB de internet + Voucher, dacă urmezi pașii de mai jos:

  • În AppStore sau Google Play, cauți aplicația My Heartbeats (e printre cele mai downloadate) – o poți folosi dacă ești client Orange.
  • Te loghezi cu numărul de telefon Orange (cartela sau abonament), primești SMS cu un cod de confirmare și ești aproape gata.
  • Apeși pe REC și ții degetul pe camera principală a telefonului, dar și pe blitz, în același timp. Astfel, aplicația va putea detecta bătăile inimii tale, folosind camera și blițul care vor converti fluctuațiile de intentsitate a luminii care trece prin deget în bătăi pe minut, respectiv sunet.
  • Apoi trimiți persoanei dragi înregistrarea, iar aplicația va converti bătăile inimii tale în de 10 ori mai mulți MB de net cadou pentru fiecare. Eu am avut 88 de BPM, deci 880 de MB, ole!
  • Persoana dragă va primi un sms cu un link către un landing page customizat, acolo putând să asculte speciala declarație de dragoste compusă din sunetul și bătăile inimii tale. Plus MB cadou, plus un voucher de cumpărături.
  • Grăbește-te, poți folosi aplicația doar până pe 15 martie 2016!
  • În plus, au fost lansate câteva reviste ELLE România care aveau personalizată pagina 99, unde am avut privilegiul de a testa aplicația My Heartbeats fără a o avea instalată. Mai multe detalii despre inedita activare, în clipul de mai jos:

Lasă un răspuns