Care-i poanta cu KIKA

Am stat aproape 8 ani în Militari, dar n-am ajuns niciodată la KIKA, spre rușinea mea. Așa că nu pot să fiu decât recunoscător fetelor de la Pastel, care m-au adus cu forța, într-o seară de weekend. A fost o plimbare ca-n povești, pentru că fix așa ningea când am plecat de acasă. Cu greu m-am dat jos din pat, doar cu gândul că undeva, departe, mă așteaptă o saltea confortabilă.

Am ajuns la fix, în Kika, nu de alta, dar în câteva luni, când o fi gata blocul și recepția făcută și actele finalizate etc, ne vom muta în casă nouă, și deja avem o lista luuungă cu chestii pe care trebuie să le cumpărăm. De la Kika vom lua scaunele de bucătărie, sunt prea colorate, simpatice și au și preț chiar bun – 239 de lei și arată cam așa:

 

 

Salteaua care aștepta familia Bunescu era cea mai cea, adică una Imperial, care costă 2900 de lei (160×200), de duritate ridicată. Arată cam așa, iar după cum se poate vedea mai jos, imediat ce am plecat, niște fete șugubețe au și acaparat patul bunescian:

 

Mai multe informații, despre saltele, huse, somiere, duritate, arcuri, spumă cu memorie și alte cele, puteți afla de aici, iar saltele găsiți aici (cu prețuri începând de la 250 de lei).

 

 

 

Sunt un stres pentru Diana, mereu cumpăr becuri cu LED, așa că m-am bucurat că am găsit unele E14 cu mai mult de 400 de lumeni, asta printre sute de corpuri de iluminat, de la ieftine la bijuterii din sticlă Murano. Zona de lux este foarte mișto… de privit, căci voba cuiva, tre să vii cel puțin cu un Range Rover ca să te plimbi prin raionul cu produse de lux. Dar nota 10 pentru diversitate.

 

Mi-au mai plăcut două piese de mobilier, un living alb cu leduri albastre (2000 de lei) și un pat senzațional, cu suport de televizor încorporat, care era acționat prin telecomandă. Prețul patului, pe măsură, 6000 de lei, dar am rămas și acum cu gândul la el. Nu-mi rămâne decât să-mi găsesc un weekend liber, portofelul plin și să o iau pe Diana de mânuță și să mergem să luăm la pas lejer tot magazinul Kika, dacă tot l-am descoperit acum, târziu.

 

 

 

*A fost un sleepover organizat de agenția Pastel, pentru KIKA, cu pijamale C&A și cu multă caterincă. Foarte simpatic, mai venim și data viitoare.

 

 

 

Lasă un răspuns