Încălțările perfecte pentru vreme ploioasă – Converse Rubber

Pentru că astăzi, în București, este o vreme fix londoneză, mi-am asortat încălțările cu ale donniței mele și am plecat prin oraș cu niște treburele. Și cum așteptam noi, sub o umbrelă, am scos repede telefonul și am făcut o fotografie tenișilor noștri din cauciuc. N-a durat prea mult până când mai multe persoane ne-au întrebat ce fel de teniși sunt și de unde i-am luat – se pare că sunt mai interesanți decât credeam noi. Cel puțin eu mi i-am luat fix pentru ploaie, ba chiar nu credeam că arată și bine, din cauciuc fiind.

Converse Chuck Taylor All Star Rubber Plimsolls In se numește modelul, iar noi ni i-am cumpărat de pe Sports Direct în toamna anului trecut, fix înainte să înceapă eternele ploi. Erau mai multe culori disponibile, Diana a vrut mov din prima, eu mi-aș fi dorit galbeni sau negri, doar că nu erau la reducere, așa că am optat pentru clasicul albastru. Cei mov au costat 27 de euro, cei albaștri, 36 de euro, la care se adaugă taxa de transport de 11 euro. Îi văzusem și în magazinele Collective (doar pe galben) și costau puțin peste 400 de lei, adică destul de mult, ținând cont că noii Converse Chuck Taylor II, de abia lansați de o lună în România, sunt 369 de lei (cei înalți), pe care eu îi am încă de la lansare, din august 2015 :D.

Revenind la Converșii din cauciuc, deși par rigizi și incomozi, au un interior textil moale care îi face super pufoși și foarte comozi. Lipsesc cele două găurele cu capse, de pe laterarul interior, pentru a fi impermeabili, iar limba are o prelungire de cauciuc, pe interior, fix cât primele trei găuri de șireturi de jos, ca să nu poată intra apa. Nu-i poți încălța la nămol de Electric Castle, nici iarna, nici când nu plouă, dar pentru averse, ploi de primăvară/vară/toamnă, sunt ideali.

Mulți m-au întrebat de unde își pot lua și ei, mov, am înțeles, ai Dianei sunt mai simpatici decât cei albaștri ai mei, dar nu prea vă pot ajuta, la Collective nu mai au, nici la Office Shoes sau KIX, așa că nu știu ce magazin offline, din România, mai au pe stoc. Online, doar pe asos.com am mai găsit, însă doar modelul scurt (albi, roșii, galbeni) și modelul înalt (camo).

Mai jos, un scurt film de prezentare de la Zappos:

Acest articol are 2 comentarii

Lasă un răspuns