0 Flares 0 Flares ×

Acum, că ți-am captat atenția cu titlul, zi-mi și mie cum e posibil să găsești sume de cel puțin 50 de lei în haine mai vechi, pe care nu le-ai mai purtat de câteva luni, poate chiar un an? Găsesc cel mult monede sau 1-5 lei, în cel mai bun caz. Nu-mi explic cum poți să uiți de niște zeci sau chiar sute de lei, tre să fii ori prea bogat, să nu știi câți bani ai la tine, ori prea indiferent, prea uituc, prea aiurit, prea dezordonat, prea nu mai știu cum, ca să uiți cu totul de 50 de lei, de exemplu.

Acum sunt curios, tu, cititorule, care e cea mai mare sumă de bani pe care ai găsit-o în buzunarul unei haine mai vechi. Și mai vreau să știu și cum îți explici faptul că ai uitat de o asemenea sumă. Repet, eu nu am găsit decât monede, și foooarte rar, un leu, doi, și o singură dată, o bancnotă de 5 lei.

Foto via Shutterstock


Dă un like și-un share, mon cher!

16 Responses to “Am găsit 500 de lei într-o geacă mai veche”

 1. Dorin Alexandru says:

  Am gasit 4 lei intr-o geaca de iarna… anul trecut la ultima purtare probabil i-am uitat acolo , acum cand a trebuie sa o iau iar, i-am gasit acolo.. 4 lei.. M-am bucurat!

  1

  0
 2. 100 de lei intr-o geanta. Mare bucurie cand i-am gasit :))

  0

  0
 3. Flavius says:

  Am avut si eu parte de o asemenea supriza, dar m-am bucurat mai putin, cam de 40 de lei :))

  0

  0
 4. Eu obisnuiesc sa ascund bani de mine.Las cate 10-20 de lei prin plicuri,genti,pachete de tigari,cutiute,carti,carcasa de la telefon,diverse.Deci gasesc mereu bani de a caror existenta nu stiam:))

  1

  1
 5. Nu am gasit sume atat de mari incat sa merite un mark in memorie. Pana in 20-30 lei. In schimb gasesc mai intotdeauna bonuri si chitante, deci bani dati, in niciun caz ramasi. :))

  2

  0
 6. Eu am găsit un pachet de țigări și o ciocolată în sertar. După 4 zile nu îmi aminteam deloc să mi le fi lăsat eu mie.

  http://denisuca.com/alter-ego-uri/

  Dar de bani nici nu se pune problema. Doar de 10 lei puși bine am uitat pentru o vreme. În rest, știu exact câți bani nu am.

  1

  0
 7. 50 de lei uitați într-o pereche de blugi acas’ la părinți. I-a găsit mama și s-a bucurat ea de ei. :)

  0

  0
 8. Eu am gasit 1000 de euro si 1200 ron in aceasi zi in 2 sacouri . Uitasem de ei si probabil nu imi aduceam aminte daca nu voiam sa dau din haine si le controlam inainte buzunarele . Marturisesc ca ii pusesem acolo cand daduse norocul peste mine si aveam o suma mare de bani. Mi au prons bine ca se cam terminasera proviziile . In rest gasesc cate 5 lei max 10 in blugi cel mai frecvent :)

  0

  1
 9. 1 leu maxim. Întotdeauna mi-e ciuda pe prietenii pe care-i aud ca si-au găsit zeci de lei. :)) poate-s eu prea strangatoare.
  În schimb pun bani prin cărți “sa știu de unde sa ii iau când îmi trebuie pentru x chestie”… mereu uit de ei, bineînțeles.

  0

  0
 10. Arnold Vieriu says:

  Eu am gasit 200 lei intr-o jacheta. Credeam initial ca i-am pierdut, dar dupa cateva luni au venit foarte bine :))

  0

  0
 11. Am găsit recent fix 23 de lei într-o pereche de blugi în care de obicei meșteresc prin curte. Nu știu de când erau acolo, dar probabil aveau o lună maxim două. Cel mai probabil m-am dus să iau o bere de la magazinul sătesc și am uitat restul acolo. :)

  0

  0
 12. Alina says:

  Chiar azi am dat peste 46 lei intr-un buzunar. Erau infasurati in bonul de cumparaturi de acum 3 saptamani. Puteam sa jur ca i-am pierdut… Azi mai aveam fix 3,70 cash. Au picat super bine!

  0

  0
 13. Alina says:

  Dar sa vezi cum e sa gasesti bani care nu mai sunt in circulatie,intr-o carte mai veche…

  0

  0
 14. Ovidiu says:

  O mie de lei pe care tot eu i-am pus deoparte și am uitat, i-am găsit făcând curătenie in acte. Și in timp ce povesteam chestia asta unor prieteni, ăștiam spun că au găsit 5000 de euro într-o felicitare primită la nuntă, la opt ani după ea.

  0

  0

Trackbacks/Pingbacks

 1. Banii uitati in haine - Skivomady - […] postat astazi Bunescu un articol pe blog in care vorbeste despre banii gasiti in hainele mai vechi si zicea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *