3 (milioane) de lucruri despre Liana Stanciu și semnăturile ei

Probabil știi povestea celor 3 milioane de semnături strânse de către Liana Stanciu și Asociația “Coaliția pentru Familie” pentru modificarea articolului 48, alineatul 1, din Constituție după cum urmează: "Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”. Actualul text al legii fundamentale se referă la căsătoria dintre soți. Numai că, între timp, am aflat chestii noi.

1. Liana Stanciu spunea, în 1999, că NU crede în căsătorie. Păi ce facem, măi, Liana cea rebelă?

Sursă – Facebook/TVmania

 

2. Liana Stanciu, 31 martie 2016: “ce-ar fi ca după Prima Casă si Prima Mașină să avem si programul Primul Copil, pentru familiile tinere?”

Postarea mea / Postarea originală

 

3. Cum a reușit Liana Stanciu să strângă, în mai puțin de șașe luni, 3 milioane de semnături? Păi unii nu prea știau ce semnează ori li se spunea că semnează pentru “legea familiei”. Detalii aici și aici. Sau, varianta mea:

Bonus, cât de tare ar fi fost prezența handbalistei gay de la CSM București în această intervenție de la radio: https://www.facebook.com/lianastanciu/posts/1014619208628505

Acest articol are 2 comentarii

  1. Cristian Serban

    Liana a strans spre zero si a contat idem.
    La fiecare biserica indiferent de scopul tau acolo erai intrebat sau invitat sa semnezi listele respective. Probabilitatea este enorma ca multi au semnat orbeste iar altii de rusine, mai ales in zone rurale, unde parintele este Dumnezeul local si vorba lui nu este pusa la indoiala.

    Imi pare rau ca a existat o asemenea mobilizare ( numarul de semnaturi este impresionant ) ptr un asemenea motiv. Sunt multe alte probleme importante in Romania.

Lasă un răspuns