Buzdugan și Morar s-au murdărit de rasism la gură

Prin 2007, când moderam matinalul de la Muntenia FM, în Pitești, visam să ajung la un radio mare din București, dar nu prea s-a legat nimic din discuțiile pe care le-am avut în 2008 în București. Urma să se lanseze Radio ZU și aflasem cine va fi directorul de programe, așa că i-am dat un mail în care îmi făceam lobby și în care îi înțepam puțin pe Buzdugan și Morar, neștiind că ei se vor muta fix la ZU. Mi-am dat singur cu Tesla-n Musk, dar măcar acum, după 8 ani, pot să răsuflu ușurat că nu sunt coleg de radio cu asemenea rasiști, care dacă nu au de unde fura glume (vezi cazul groparu.ro care i-a și dat în judecată) se apucă de “făcut caternică inteligentă” despre jucătorii naționalei de fotbal din Congo.

Nu am văzut meciul dintre Congo și România, dar am aflat de la Daniel Buzdugan și Mihai Morar mai mult decât scorul (1-1). I-au făcut pe congolezi “maimuțe, cimpanzei, urangutani ș.a.”.

Mi se pare atât de urât mirositor, încât nici nu-mi imaginez ce ar putea spăla, măcar puțin din murdărie: o amendă mare de tot, poate chiar suspendarea emisiei pentru o zi sau măcar pentru un matinal.

 

Ăsta e cel mai ascultat matinal din București (audio):

 

 

Foto – FB/Daniel Buzdugan

Acest articol are 3 comentarii

  1. Ioan

    Sper ca zvonul de astazi este pe bune si ca vor pleca de la ZU!!!

Lasă un răspuns