Defrișări, inundații, împușcați-i!

Duminică, mă întorceam de la #BizSMScamp, pe minunata Vale a Prahovei, pe același drum pe care îl străbătusem (fără probleme) și în iarnă, dar și vara, fix în urmă cu un an. De la Pârâul Rece până aproape de Comarnic am făcut 2 ore, de ne claxoanau și melcii. Șoferul vlogger aka Mariciu își tot reproșa că nu și-a ascultat intuiția de a merge "pe Pitești".

Dar după minute bune de stat pe loc, în trafic, a întors, și călăuzitorul Waze a zis că e mai ok "pe Târgoviște". Mai prost drumul, pe alocuri la fel de inundat precum a fost și la Comarnic, bă chiar am văzut săteni care făceau haz de necaz, stând cu undița pe marginea străzii.

 

 

Uitându-mă la fotografiile făcute și de către alți șoferi, adăugând și știrile despre defrișările masive care au loc în toată România, nu-mi rămâne decât un gând despre cum vom putea stopa tăierile ilegale din pădurile patriei: pădurari + polițiști/jandarmi/paznici înarmați, care să aibă dreptul legal la “foc de voie” dacă prind vreun hoț în acțiune. Știu, dur, dar altcumva nu ai cum.

 

 

Lasă un răspuns