Cel mai mare regret al unui corporatist

De câteva luni, de când ne-am mutat birourile altexciene de la Crowne Plaza la Global, în Pipera, am ajuns să aud multe discuții în microbuzul care ne preia de la gura de metrou Pipera. Iar atunci când nu sunt bombardat fonic de conversații mai mult sau mai puțin interesante, dau de o veche amică Twitteristă pe care nu o mai recunosc, dar fu ok, nici ea nu m-a recunoscut, o fi fost de la noul meu look cu ochelari de soare.

Așea, și cum era o minunată zi de luni, microbuzul plin de corporatiști care mergeam spre birouri, ceasul 8:55, soare pe cer, cafele în pahare “to go”, eu îmi uitasem și căștile acasă, dar tot răul spre bine, altfel n-aș fi auzit minunăție de conversație:

– Da, fată, și să vezi fază, ne-am trezit sâmbătă și am mers la film, apoi am mâncat ceva în oraș și seara urma să ieșim în club, să bem ceva. Știi, ți-am mai zis, el bea alcool doar în weekend, își face provizii din timp… vineri seara îl așteaptă berea la rece, în frigider. Așaaaa, și cum ne îmbrăcam noi să plecăm în club, el sare ca ars, că a realizat că vineri seara n-a băut nimic și a ratat o zi de băut!!! A stat supărat toată seara, fată! :))

foto via Shutterstock

Lasă un răspuns