You are currently viewing 10 sfaturi pentru #lanuntă

10 sfaturi pentru #lanuntă

1. Fetelor, doar mireasa trebuie să fie îmbrăcată în alb, așa că, din respect pentru ea, renunțați la a mai purta și voi rochii albe, e chiar nașpa.

2. Bărbați, dacă purtați cravată, ea nu trebuie să vă ajungă până la cuc, dar nici până-n capul pieptului, vârful ei (cravatei) tre să atingă milimetric cureaua.

3. Fetelor, știu că rochiile mulate sunt mișto și vă scot formele în evidență, dar luați-vă, naibii, niște chiloți fără cusături, să nu vă mai strângă în lateral, nu se vede deloc frumos.

4. Dacă știți că vă bat pantofii, sunt noi sau există posibilitatea să vă deranjeze, luați-vă încălțăminte de schimb, ca să puteți dansa, nu să căutați plasturi pentru că sângerați.

5. Nu mai întrebați comesenii „cât bagă ei în plic”, fiecare are un plan încă de acasă + bani de rezervă, în caz că „mai trebuie”. Invitații au diferite relații de prietenie / rudenie cu mirii, deci nu există o sumă standard pe care trebuie să o dea toată lumea.

6. Nu bea prea mult. Da, băutura e moca sau „plătești” oricum darul, ia-o cum vrei, dar ai venit ca să sărbătorești bucuria tinerilor căsătoriți, nu să te îmbeți până vomiți.

7. Respectă codul vestimentar. Punct. 

8. Respectă ora de pe invitație, uită de întârzierile clasice ale românului de rând. Mirii și-au făcut și ei un program pentru meniu, pentru toată seara, mai exact. Fie, merge maximum jumătate de oră, dar nu e musai.

9. Dansează, măcar câteva melodii care-ți plac, nu ai venit doar să mănânci și să bei.

10. Nu te duce „din obligație”, ci doar dacă îți sunt dragi mirii, dacă te duci, fă-o pentru ei.

Acest articol are 5 comentarii

  1. Diana

    Sunt de acord cu tot ceea ce ai scris! Sfaturile sunt super ok si chiar ar trebui sa luam in seama subpunctele 5 si 10. Poate asa oamenii ar fi mai incantati de o nunta (after all it’s a wedding, not a funeral) :))

    1. Neim

      Subpunctele 5 și 10 ale căror puncte? 3 și 32?
      Articolul are 10 sfaturi sau puncte de interes. Nu subpuncte și nici pestepuncte, oricât am crede ca aceste exprimări ne fac mai deștepți. Și „by the way”, autorul nu îți cerea sfatul ca tu sa fii de acord cu cele spuse.

  2. Iuli

    Cat se mai da la o nunta in 2023 de cuplu? Macar asa o plaja. Intre cat si cat

Lasă un răspuns