Responsabilité, moderație, bere

Prietenii și amicii știu că vorbesc mult și sunt sufletul petrecerilor, am o logoree infailibilă care mă face să fiu cool, fără să am nevoie de prea mult ajutor (la pahar sau la sticlă), ba chiar uneori devin subiect de glumă din cauza (datorită?) faptului că nu beau niciodată mult. Am un amic (nu îi spun numele, dar se prinde el :)) ) care are și un apelativ “special” pentru mine, că mereu rămân în urmă la pahare.

Am fost DJ încă de la 16 ani, astfel că am văzut toate stadiile omenești posibilie, de la o bere, la “fără număr” și mereu mă amuzam de faptul că băieții deștepți erau cei care beau moderat și plecau apoi cu fetele drăguțe pe care tot încercaseră să le abordeze și cei care, ulterior, au depășit limita băutului, “pentru a prinde curaj”. Nicio femeie nu-și va dori villain-ul de la un party, ci va petrece timp alături de eroul care știe să se distreze, să danseze, să converseze pentru că își cunoaște limitele și e mult mai sigur pe el, prin moderație generală. Asta e ceea ce caută o femeie, un SuperMan, nu un BeatMan.

 

 

Probabil știți de campania Dance More, Drink Slow sau despre mai noul musical de un minut despre care am scris pe blog (Moderate Drinkers Wanted), eh, acum bloggerițele din România s-au mobilizat al naibii de bine și reinterpretează musicalul de mai sus și sună interesant de fain!

 

Găsiți textele fetelor aici: Veronica, Miruna, Sânziana, Ioana, Adina, iar aici, pe cele ale băieților (în curs de actualizare): Adrian Georgescu, Toma Nicolau.

Lasă un răspuns