6 Flares 6 Flares ×

Ce așteptări poți să ai când ești invitat sediul unei bănci, unde vei fi spectator, iar angajații-bancheri vor juca o prezentare Power Point în sistemul 4-4-2, ei centrează, ei șutează, ei marchează. Eh, de asta nu e bine să te îți creezi anumite așteptări, pentru că pățești ca mine, să dai peste niște oameni mișto, care îți oferă niște informații și mai mișto, unele chiar în exclusivitate.
wa6wdgu

Am aflat, printre altele, că în 2012, în România, erau cam 2,5 milioane de smartphone-uri, iar acum, în 2016 am ajuns la 13, poate chiar 14 milioane, până la sfârșitul anului. În ultimii 5 ani, această creștere a dus la apariția multor de aplicații dedicate, nu doar web-based. Raiffeisen Bank a lansat (încă din 2011) aplicația Smart Mobile, ce are design diferit pe iOS, respectiv Android, pentru a fi cât mai aproape de design-ul sistemului de operare.

Se pare că 90% dintre oamenii care utilizează internet banking-ul doar își verifică soldul, în timp ce restul de 10% efectuează și tranzacții (cele mai dese sunt între propriile conturi) — comparativ, în SUA, procentul este de 28%. Raiffesien are 120.000 de useri activi lunar (12% din totalul clienților).

Din 19 octombrie 2016, aplicația Smart Mobile permite și autentificarea cu amprentă (doar pentru iOS), asta pe lângă Widget-ul care este disponibil și pentru Android, și care este o premieră în România. Widget-ul este la un swipe distanță, în el poți seta și două șabloane de plată, pe lângă afișarea sold-ului a două conturi diferite. Widget-ul Smart Mobile este disponibil doar pe un singur device pe care trebuie să îl autorizezi, iar afișarea informațiilor se face doar dacă ai deblocat telefonul.

 

rczwoaw rczwoaw1

rczwoaw rczwoaw1

Între timp, după multe încercări nereușite pe la alte bănci, acum am reușit să am ștanțat numele meu pe un card MasterCard. Nu-mi rămâne decât să mă gândesc ce stil de swipe să abordez, precum în clipul de mai jos. :))

Restul clipurilor din seria “Stilul de swipe” sunt pe pagina de Facebook.

Ce mi s-a mai părut fain e că poți face tot ce îţi trece prin cap în materie de operaţiuni bancare: poţi face schimburi valutare, poţi vira bani în contul tău sau în alte conturi, poţi plăti facturi (unele dintre ele cu scan de cod de bare), poţi chiar să îţi deschizi conturi, să constitui depozite şi să le alimentezi. Toate la preţuri mai mici decât la ghişeele băncii. În plus, poţi vedea situaţia conturilor tale în orice moment. (Demo aici)

Unde mai pui că poți câștiga un Mercedes Benz GLA?

La o tranzacţie prin Smart Mobile sau internet banking poţi câştiga un iPhone 6 pe zi. La 5 tranzacţii prin ambele servicii ai şansa să câştigi marele premiu: un Mercedes-Benz GLA. Detalii aici.

*** Pentru că și eu sunt cool (aka BunesCool) și îmi place Viața fara Ca$H, am scris aceste rânduri la invitația Raiffeisen Bank.


Dai un like și-un share, mon cher?

One Response to “Cum e viața fără cash + o premieră + concurs”

  1. Tari clipurile cu swipe si misto functia, sunt curioasa daca si cere deblocarea pe iphone inainte de a afisa soldul.

    0

    0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *