Miroase a bani! Și miroase a concurs!

Aseară, am deschis frigiderul și nu mirosea nici a salam (a emigrat, cică), nici a brânză nobilă, ci a bani, frate, a bani! Dă un play clipului de mai jos și vezi de ce! #PamPam

Ai văzut cât e de simplu? Nu ai cum să spui că nu e de nasul tău, doar ai observat ce mișcări fine am prestat în clip. Treaba e foarte simplă și ea, Raiffeisen are o grămadă de clipuri funny cu Stiluri de Swipe (fie, chiar mai amuzante decât al meu) pe care le poți vedea pe Facebook sau pe Youtube. Mie-mi place foarte mult stilul 8, cu un cățel tare simpatic:


Ca să fie clar ce face domne, swipe-ul, ete fix asta:

  • E mai simplu ca oricând să îţi accesezi contul. Vezi câţi bani ai fără să te mai loghezi în aplicaţie, în câteva secunde, cu un singur swipe. Ăsta widget inovator, este? Este și unic!
  • Dai swipe, afli soldul super rapid sau trimiţi bani către şabloanele tale (mama, sora, iubita, amanta, oricare două persoane vrei tu).
  • Data viitoare, când cu dreapta o ții de mână pe a ta jumătate, iar cu stânga telefonul, știi cum faci să-ți afli soldul? Ți-am arătat eu în clipul de mai sus, cu nasul pe sus, my friend!
  • În plus, dacă ai idei de alte stiluri de swipe interesante, n-ar fi păcat să nu și câștigi ceva? Vezi concursul de mai jos.


CONCURS –> Ți-am arătat cum dau eu swipe, acum hai să te văd și pe tine! Vino cu o idee haioasă de swipe și poți câștiga o tabletă, o boxă portabilă sau un disco ball.

Cum?

Faci un video original cu smartphone-ul în care să arăți stilul tău de swipe și urci clipul pe profilul tău cu opțiunea PUBLIC și cu hashtagurile #tareswipe #stilurideswipe #viatafaracash

Apoi pui linkul cu clipul tău într-un comment la postarea bit.ly/ConcursStiluriDeSwipe și gata! Nu-ți mai rămâne decât să strângi cât mai multe like-uri la commentul tău cu clipul! Și dacă stilul tău de swipe e suuuuuper cool, e posibil să îți vezi ideea executată de o echipă de profesioniști chiar pe pagina https://www.facebook.com/ViataFaraCash

Atenție, like-urile trebuie strânse la comment-ul tău din postarea de concurs, nu la video-ul pe care l-ai încărcat pe pagina ta de FB. Ca să vezi exact cum funcționează concursul, intră aici bit.ly/RegulamentStiluriDeSwipe

Lasă un răspuns