Tu ce scuză ai să nu mergi la vot duminica asta?!

Mi-au dat lacrimile, de bucurie, de nervi, de nepăsarea multora pentru care VOTUL nu CONTEAZĂ! Citiți postarea de mai jos, sper să vă bucure la fel de mult ca și pe mine.

captureVia Oana Geambașu

Acest articol are 15 comentarii

  1. Florin

    pfff eu am o scuză clară,m’am mutat la Cluj de 6 Luni și sincer lucrez când sunt Alegerile deci nu am cum sa merg la Vot,din ce am înțeles nu am dreptul la Vot daca nu am Cartea de Identitate pe Cluj …

    1. Anca Paduraru

      e bine! nici nu e cazul sa votati … daca o faceti la fel de competent pe cat sunteti si in afirmatia ca nu aveti cum sa votati de la Cluj, la Cluj, fiind mutat de sase luni la Cluj …

    2. Marian Pamfil

      3 cuvinte : viză de flotant . Așa puteți vota la Cluj, acolo unde munciți și unde e nevoie de votul dumneavoastră, unde o să alegeți oamenii din Cluj(unde vă plătiți și taxele) care să vă reprezinte interesele în parlament.

      1. Dragos

        viza de flotant e cumva chestia aia lipita pe spatele buletinului cand te duci la politie si le zici „vreau si eu sa votez in cluj”? cu siguranta nu stie prea multa lume ca poti avea o alta resedinta decat domiciliul. mi se pare mie sau tu nu prea stai prin romania? sa stii ca majoritatea celor care stau in chirii nu au acte (si aici te las pe tine sa umpli golurile de ce se intampla asta). si viza de flotant se pune cu o dovada a adresei de resedinta.
        Florin, imi pare rau pentr situatia ta, dar nu te lasa si mai incearca sa cauti o solutie. nu stiu cat de corect/legal e sa ti se interzica dreptul la vot pentru ca „muncesti cat sunt alegerile”.

    3. Radu

      Chiar ieri un coleg și-a făcut flotant. I-au spus că e gata pana la vot

    4. Horia

      NU ai nicio scuza.
      4 cuvinet: liste de votare suplimentare.
      Ma rog, ai putea fi scuzat ca nu te duci la vot in cazul in care ai simpatii pentru leprele din PSD, ALDE si UDMR.

      1. Dana

        si-au asigurat spatele, nu mai dau voie sa votezi pe liste suplimentare

  2. Cristina

    Pt censa merg la vot să se schimbe ei să facă cu randu ,tara asta a ajuns de cacat din cauza lor pt o galeta pt o brichetă si fular să votăm ,să.i votăm să fac ceva pt tara ei ne reprezintă pe noi,si în schimb ei își bat joc de popor

  3. Cristina

    E m-am saturat de ei cu voturile lor am spus nu votului , să vă zic ce mi sa întâmplat,mam mutat acum cva timp și acum unde stau mam trezit cu politia la ușă ghici pt ce că,a apărut ca am votat într.un sat în care nu mai locuiam de ani de zile ,erau datele mele după buletin dar nu era semnătura mea,mam dus la secție să-mi ia declarație si abia at am aflat de ce mă chemaseră (pt ca votase cva în locul meu)aveau o listă lungă pe aceea listă erau si oameni decedati care votasera.de cnd am fost la secție nu mai stiu ce sa întâmplat cu restul lucrurilor ce au făcut cu declarația cine ce a avut de castigat de pe urma acestor lucruri ps si in aceel an nu am fost deloc la vot cand au votat în locul meu aveam copilul ff mik d 2 luni.

    1. Adia

      Pai tocmai de asta au putut sa iti fure votul, pentru ca nu votezi. Alegi sa fure votul tau si anul asta? Nu votezi tu, voteaza ei pentru tine.

  4. Cristina

    Oameni buni spuneți nu votului să nu se mai rotească ei între ei pe bani oamenilor avem parlamentari cât pt 2 tari ca Romania ,au furat destul tara cnd se mai reface ,desteaptate romane ăștia merg în parlament să doarmă să se joace etc ,noi ăștia care nu furăm si muncim cinstit ne cunoaștem,va place să munciți prin tari străine să își bată joc de voi ca st români cnd puteți munci în țară voastră pt copii vostri

    1. Dana

      anul asta chiar ai cu cine vota, asa ca voteaza tu ca sa nu o faca altii in locul tau! si voteaza altii decat cei care au tot dus tara de rapa 27 de ani

    2. Adia

      Sunt destui membrii de partid care sa voteze si sa aleaga ei in locul tau. E cea mai proasta idee sa nu votezi.

  5. Nicu

    Scuteste-ne cu „nu votezi, iti fura votul”. Am stat ca idiotii la ambasada pentru Johannis si ne-am lamurit. Numai niste cretini cred ca in tara aia o sa se schimbe ceva. Nu, iaca nu mai stau in frig la ambasada la vot inutil, prefer sa citesc si sa ascult colinde. Hai, acuma sari sa-mi explici ca nefacind nimic, de aia iese PSD-ul. E un argument complet idiot.

  6. Iulia

    Ma duc sa votez pentru oameni tineri ca tine!!! Daca ar vota pensioanrii pt tineri s-ar schimba ceva in tara sta. Ei voteaza pentru ei de 25 de ani acelasi partid. Din pacate generatia asta este in continuare la guvernare si va fi pana va trece la cele vesnice.

Lasă un răspuns