Uite că se poate [NSFW] – #Votează

Luni, 5 decembrie, tot mă gândeam cum și ce putem face pentru a motiva lumea să iasă la vot. Vorbesc la plural pentru că mă refer la noi, ăștia din online, bloggeri, vloggeri, influenceri. Așa că, pe lângă ce mai postez eu, pe Facebook, pe Blog, pe Instagram, am făcut o postare pe Facebook, unde am dat tag mai multor vloggeri, rugându-i să promoveze ieșitul la vot, să rupă 5 secunde din videoclipurile lor pentru un mesaj PRO VOT.

 

A ieșit cu tam-tam, s-a lăsat cu încurajări, cu promisiuni din partea câtorva, iar acum, astăzi, la 4 zile, a apărut “cel mai viral” clip de susținere a mersului la vot. Tot respectul Mircea Bravo și Ionuț Rusu, așa se face! Iar pentru cei care nu au văzut NSFW, în titul, reiau acum: filmarea conține cuvinte și imagini ușor licențioase, așa că uitați-vă cu grijă.

 

Știu că vor fi unii deranjați de limbaj, nu e interpretarea ideală, se putea și altfel, bla-bla-bla. Fix asta e ideea, pentru că e reală, incisivă, amuzantă, varianta aleasă de cei doi s-a viralizat deja (peste 500.000 de vizualizări în 5 ore) și asta e tot ceea ce contează, să îi motiveze pe cei indeciși sau pe cei care încă mai susțin că votul lor nu contează, că lor le e indiferent.

Lasă un răspuns