Unde găsești canapea greenery (culoarea anului 2017)

Că sunt un influencer, știam, dar să-i influențez până și pe cei de la Pantone, pentru alegerea culorii anului 2017, încă de acum câteva luni, asta chiar realizare! :)) Mă rog, treaba e simplă: ne-am mutat în casă nouă, am mobilat doar o parte din apartament ($implu d€ înț€le4 de ce nu tot) și pentru a nu lăsa sufrageria goală, doar cu biroul și PC-ul, am căutat o canapea, să avem unde găzdui invitații, ziua, la o cafea sau chiar și peste noapte.

Canapeaua trebuia să fie:

  • de trei locuri
  • extensibilă (200 x140 cm, cel puțin)
  • cu spațiu de depozitare
  • cu stofă rezistentă, dar plăcută la atingere
  • la un preț decent

 

Deși depășea bugetul, am găsit canapeaua ideală, Tom Tailor, moale, pufoasă, în culorile mobilei noastre din restul casei, ideală! Am zis, fie, chiar dacă e 4.600 de lei, e mult prea mișto. Am ajuns în magazin, ne-am așezat pe ea, apoi am vrut să o extindem și… surpriză, era fixă! 🙁

 

 

Așa am ajuns la canapeaua greenery, încă dinainte de a fi declarată culoarea anului 2017. Și la juma de preț, și super mișto – 2.300 de lei + 200 de lei (costul pentru personalizat/schimbat o culoare – griul) = OLE, canapea mișto. Partea mai puțin mișto e că durează până la 8 săptămâni să fie făcută pe comandă, dar am avut noroc și am așteptat doar 6, oricum nu era grabă. Canapeaua se numește Rialto și a cam rupt inimile pe Instagram.

A photo posted by Ionuț Bunescu (@ionutbunescu) on

 

 

Alte canapele mișto, unele chiar la reducere, găsiți tot la KIKA, vă las mai jos câteva exemple:

 

Colțar ARIVA – 3.299 lei, acum are și reducere până la 2.499

 

 

Canapea Avignon – 3.999 lei

 

Canapea 3 locuri Cannes – 1.499 lei

Canapea 3 locuri Home Cinema – 3.599 lei

Lasă un răspuns