În sfârșit avem un late night show românesc decent – Show de seară cu Viorel Dragu, la Comedy Central

Nu putem numi late night show-uri mondenitățile prezentate de alde Capatos sau Mădălin Ionescu, să fim sinceri, în România nu mai avem niciun show de seară/noapte adevărat de când nu s-a mai difuzat Chestiunea Zilei cu Florin Călinescu. Și cum eu nu am reușit să ajung încă un Jimmy Fallon de România (sunt tânar, am doar 30 de ani), m-am bucurat să văd că cei de la Comedy Central încearcă ceva nou, Show de seară cu Viorel Dragu.

QNQKPg3[1]

Pe Viorel Dragu îl știți de la Deko, Club 99 sau de pe YouTube, făcând parte din trio-ul de stand-up Teo, Vio și Costel, iar show-ul de seară de la Comedy Central e în fiecare luni, de la 20.00. Are jumătate de oră, ceea ce mi se pare cam puțin, sincer, dacă era zilnic și live, înțelegeam, dar așa, înregistrat și o dată pe săptămână, ar fi mers mai mult, o oră, poate chiar două. Însă e și ăsta un început, poate după primul sezon de 10 episoade în acest format, va urma o versiune 2.0, poate în direct, poate la o oră mai târzie, poate cu altfel de invitați, nu doar actori de stand-up, ca până acum.

Primul episod a fost difuzat luni, 3 aprilie, iar cel de-al doilea va fi diseară, de la 20.00. Pentru că deh, sunt blogger “influent” (enervant termen), am avut privilegiul de a vedea înainte episodul 2. Formatul pare deja definit, emisiunea începe cu știri pe scurt din săptămâna anterioară, comentate în stil caterincos, urmând o discuție cu un corespondent, unde alături de Viorel Dragu este dezbătută o știre mai importantă. Mai apoi urmează un fel de top, în primul episod au fost titluri de cărți scrise în pușcărie, în al doilea sunt prezentate câteva tipuri de sosuri. Cred că e rubrica mea preferată, scurtă și amuzantă. Emisiunea se încheie cu partea de invitați.

În concluzie, Show de seară e ce trebuie, în lipsa unei concurențe directe. Sper la o evoluție treptată, pe parcursul celor 10 episoade din primul sezon și, mai apoi, un late night show #cudetoate, de două ore și live. Ah, și de la 22:00. Sper să se audă la cei de la Comedy Central, că dacă nu îi scot de pe poziția 9 a telecomenzii, unde stau la loc de cinste.

Acest articol are 2 comentarii

  1. Daniela

    E slab. Propaganda pe fata la big pharma, neo liberalism, umor lipsit de universalitate, ardelenii nu gusta genul asta, prezentatorul lipsit de carisma, vulgaritate inutila, plictiseala maxima. Doar o parere.

Lasă un răspuns