#ZileUsoare, update după o lună

Acum o lună de zile vă povesteam despre cum mi-ar plăcea să am o rețetă pentru zile ușoare: să mă trezesc plin de viață, după ce am dormit vreo opt ore, să ajung la fix la birou, să fiu zen în ciuda traficului pe care l-am îndurat, să iasă rapoartele bine și să zâmbesc cât mai mult. Tot atunci am creionat o listă cu lucruri de făcut, pe care ar fi trebuit să le bifez până astăzi. Să vedem ce a ieșit.

Pentru #ZileUsoare ar fi trebui să:

  • mănânc micul dejun în fiecare dimineață – BIFAT, cu mare drag, e deja un stil de viață și știm cu toții vorba aia conform căreia micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Promit să nu mai ratez, nici măcar din când în când. Dovada, fotografia de azi dimineață:

  • plec la timp de acasă, spre birou – deși nu micul dejun mă întârzie, ci mai degrabă ultima chestie de pe listă, am reușit să plec la timp de acasă. Mai des, nu de fiecare dată, recunosc. 😀

  • nu las treabă neterminată, de pe o zi pe alta – eh, și aici am încercat, dar dacă deadline-ul e mâine, nu e musai să fac treaba azi, că sigur și ieri am lăsat ceva pentru “mâine”.

  • îi ajut pe cei din jur și mă las ajutat, la rândul meu – ador munca de echipă, cele mai faine lucruri se fac unde se adună mai multe minți luminate, deci bifez și aici: îmi place să ajut și, de asemnea, să nu mă cred cel mai tare din parcare, deci să accept ajutorul altora, la nevoie.

  • îi sun pe ai mei zilnic – n-am nicio scăpare să nu o fac, dacă n-am apucat să o sun pe mama până la ora 19.00, în cursul săptămânii, primesc un sms în care sunt întrebat ce fac, deci clar o trebuie să o sun imediat. Pe tata cred că ar trebui să-l cer mai des la telefon, ca să echilibrăm balanța.

  • mănânc mai lejer seara – îmi iese pe jumătate, deși încerc să îmi păstrez numărul de kilograme, poate chiar să mai dau jos vreo două, nu de alta, dar deja am costumul cumpărat pentru #lanuntă, iar până în septembrie mai e ceva.

  • mă bag la somn la o oră normală, până să fie deja “mâine” – ha, ce bine ar fi! N-am cum, e prea scurtă ziua pentru câte am de făcut. O să încerc, totuși, să cresc numărul de ore dormite în fiecare noapte.

Provocarea #ZileUsoare mi-a fost lansată de către LaDORNA Zile Ușoare, lapte fără lactoză. În ultima lună am testat laptele, în special cu cereale, iar acum de abia aștept să vină vara, să pot bea și un pahar de lapte rece, dimineața, fără stres, pentru că e mai ușor de digerat. Ah, nu uitați de concursul de pe pagina de Facebook LaDORNA, în curând va fi oferit premiul cel mare, eu mă duc să lucrez la lista de mai sus, să văd ce mai pot bifa, repejor.

Lasă un răspuns