Iuliana Beregoi, moldoveanca de 12 ani care a ajuns în finala Vocea Rusiei Junior

Mă amuzam recent de asemnarea de nume cu a unei amice (Irina Bărăgoi), atunci când YouTube-ul mi-a virat o piesa a micuței moldovence, Iuliana Beregoi. Am făcut ochii mari când am văzut aproape 15 milioane de vizualizări (piesă din 30 noiembrie 2016). Apoi am observat că tocmai a lansat un nou clip, pe 20 aprilie 2017, care deja a depășit 2 milioane de views. Ambele piese sunt reggaeton-dance, foarte comerciale, dar dacă ne uităm că Despacito a depășit miliardul de vizualizări, e clar că succesul ține cont de ce place maselor. DAR, și aici mă bucur că există un dar, Iuliana tocmai a ajuns în finala de la Vocea Rusiei, unde a impresionat audiența cu o piesă în limba româna, culmea (Adda – Lupii). 

UPDATE: Au fost 9 concurenți, dintre care s-au calificat 3 în „Super Finală”, Iuliana nefiind printre ei, din păcate.

dw19Grj[1]

Iuliana e și vloggeriță, are +200.000 de abonați, are concerte sold-out în România, a mai praticipat la Next Star (Antena 1), iar acum tocmai a postat un clip de la repetițiile pentru finala de la Vocea Rusiei, unde ar fi senzațional să câștige și să aducă trofeul acasă, în Orhei.

E bine că după O-Zone, Carla’s Dreams și alții, apar și copii care să fie pentru adolescenții de acum cam ce erau Andre pentru noi, ăștia de cel mult 30 de ani.

Lasă un răspuns