[CONCURS] * 5 invitații duble la VUNK – Secretul tău

UPDATE: Felicitări Mihai N, Flavia, Liana Tache, Mariana Dumitru și Alina Enache. Vă rog să vă verificați mail-urile, aveți câte două invitații pe care trebuie să le printați. Ne vedem la Polivalentă!

Treaba e simplă, că timpu-i scurt. Joi, 25 mai 2017, la Sala Polivalentă (București) e mare nebunie, primul musical pus în scenă de băieții de la VUNK, cu o scenă care are forma unui submarin aflat pe fundul unui ocean, cu prezența unui personaj feminin și promisiunea uneia dintre cele mai grandioase producții indoor, din România. Ah, plus că va fi lansat și cel mai nou album VUNK – Extrovertit.

Am pentru voi 5 invitații duble pentru VUNK – Secretul Tău și tot ce trebuie să faceți, pentru a câștiga unul dintre cele 5 premii, e să-mi spuneți un secret, ceva ce n-ați mai spus nimănui. Că ai furat cireșe din piață, că de, erau prea scumpe / că o iubești în secret pe colega nouă de la muncă / că… te-ai prins tu. Cele mai faine secrete vor fi premiate miercuri seara, pe 24 mai -imediat ce revin și eu în București, aleg cei 5 câștigători, cărora le voi și trimite invitațiile (în format digital) pe adresa de mail completată în câmpul special de comentarii. Baftă și ne vedem joi!

Acest articol are 18 comentarii

  1. Mihai N.

    Secretul meu e ca, oricât de mare fan muzica rock as fi si oricât de mult imi place muzica bună, nu pot sa ma abțin sa nu-mi placa..Fuego. cant cat ma tin plămânii „chitarele”, de obicei cand nu ma vede/aude nimeni..deh, asta e, toti avem placeri vinovate, bine ca nu e guta! 🙂

  2. Flavia

    Hmm…un secret. Toata adolescenta, ori de cate ori imi cumparam incaltaminte ceream numarul 39 sau chiar 38 :)) Desi eu port 40. Si-asta pentru ca mi-era rusine sa recunosc asta, mai ales daca tipul care imi aducea pantofii era dragut :))

  3. Dorin Irimia

    Nu stiu sa inot 🙁 Sa-mi fie rusine. Sa nu spui la nimeni.

  4. Adrian

    Secretul meu: O inimă bună!

  5. Stanciu Mihaela

    O singura prietena stie ca am sunat-o la 5 dimineata, sa o rog sa ma ajute cu ceva, pe o doamna importanta in Romania (nu dau nume 😀 )

  6. Serbu Gabriela

    Imi doresc de cativa ani sa plec in America si sa nu zic la nimeni cand plec sa îmi iau viza dar este un secret si va ramane secret.

  7. SERBU GABRIELA

    UNUL DIN SECRETELE MELE ESTE CA VREAU SA PLEC IN AMERICA SI NAH CA ACUM NU MAI ESTE UN SECRET :))

  8. Mihai

    Secretul meu este că doar la concert la Vunk pot merge cu tipa cere-mi place

  9. Liana Tache

    Secretul este ca te citesc de fiecare data in timpul programului de la birou:)

  10. Rafael Anin

    Secretul meu este ca nu mi placea Vank dar mai nou imi place Vunk!Schimbarea numelui a adus cu sine si un sound nou!

  11. Mariana Dumitru

    Secretul meu e ca iarna ma epilez doar la nevoie 😀

  12. Alina Enache

    Secretul meu este ca atunci cand eram in liceu, nu aveam bani pentru haine de firma si eram nevoita sa ma imbrac cu haine de la sh, mergeam cand era lichidare de stoc si erau haine la 1 leu bucata. Si, cum nu gaseam haine la moda, cum purtau colegele mele, luam pantaloni din stofa, la dunga si camasi mai demodate. Colegele ma intrebau de ce ma imbrac vintage si eu le ziceam ca asa imi place, uneori se mirau si ziceau ca probabil am dat o gramada de bani pe camasa aia sau etc. Unele ziceau ca incerc sa imit profesorii si sa par interesanta, de asta am doar pantaloni la dunga. Dar secretul meu era ca nu imi permiteam sa dau 70 de lei pe o pereche de blugi. Si toata lumea stie acum ca mie imi place stilul office, dar nimeni nu stie ce anume m-a „impins” sa il adopt. That’s my secret. :)) Nu imi pare rau, asta m-a calit si nu regret ca economiseam banii pt carti si nu ii dadeam pe haine.

  13. Panait Nelu

    Secretul meu este ca am doua inimi una a mea si cealaltă pentru VUNK

  14. Panait Nelu

    Secretul meu este ca am doua inimi una a mea si una pentru VUNK

Lasă un răspuns