Au fost lansați noii adidas UltraBOOST X

Mai exact, adidas a anunțat azi o nouă nuanță de albastru a colecției UltraBOOST X din sezonul toamnă/iarnă 2017. Dacă Ionuț mai scrie din când în când despre pantofi sport bărbătești, acum e rândul meu să vă mai zic una, alta, fetelor… sau chiar și băieților, că uite ce idee de cadou mișto vă dau.

Pe scurt, treaba stă cam așa:

Pentru a produce pantofii, adidas Innovation Technologies a folosit sistemul ARAMIS, o tehnologie de monitorizare care permite analiza în detaliu a mișcărilor corpului, prin intermediul căreia se vizualizează exact punctele în care piciorul femeii are nevoie de mai mult suport și spațiu pentru a se mișca în mod natural. Prin acest proces a fost posibilă crearea pantofilor unici UltraBOOST X.

–   Forma dinamică arcuită – concepută să contureze bolta tălpii piciorului femeii, adaptându-se fără efort formei acestuia în timpul alergării.
–    Învelișul superior Primeknit – înveleşte bolta piciorului pentru mai mult suport, lăsând vârful pantofului mai flexibil pentru a permite circulaţia aerului.
–    100% talpă BOOST – creată pentru confort sporit și amortizare, care stochează și eliberează energie cu fiecare pas.
–    Stratul din cauciuc Continental învelește suprafaţa exterioară a tălpii în patru direcții diferite – creat pentru a se potrivi cu ritmul de alergare al femeilor şi pentru a le oferi acestora aderenţă în timpul curselor din oraș, indiferent de condiții.

 

Pantofii adidas UltraBOOST X vor fi disponibili în magazinele adidas la prețul de 819 lei, începând cu 29 iunie 2017. 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns