Kumfu la primul Morning Vibes @ Funky Lounge Herăstrău

După cum anunțam luni, pe Facebook, miercuri 28 iunie 2017 avea să aibă loc primul Morning Party la Funky Lounge Herăstrău, gândit de la ideea că mulți corporatiști au birourile în zona de nord ca capitalei, unii dintre ei trecând zilnic prin Herăstrău, cu bicicletele sau chiar pe jos și un mic dejun fain + un pahar de voie bună ar veni la fix.

Pe scurt, miercuri, la Funky Lounge Herastrau, a avut loc primul Morning Party aka Morning Vibes, de la 8AM la 12AM. Am vorbit cu organizatorii și am aflat că, pentru început, își doresc să fie locul unde oamenii își încep ziua frumos, pe lac, savurând un mic dejun bun, alături de o apă, o cafea, un fresh sau chiar presecco, pentru cine dorește să aibă parte de un italian breakfast. Accesul a fost gratuit, iar prețul pentru breakfast menu + două băuturi (apa/cafea/fresh/prosecco) de 46 de lei. Desigur, pentru vegetarieni există un meniu separat, la fel de bun și arătos.

Cum majoritatea corporatiștilor încep munca la 9 sau 10, inclusiv eu, mi-am alocat 45 de minute de zen pe marginea lacului, înaintea unei zi caniculare cu +32 de grade Celsius în termometre, la umbră. Pentru că-mi place să testez concepte noi de petreceri și evenimente, vă voi ține la curent cu viitoarele Morning Party și, cine știe, poate conceptul ajunge să se dezvolte rapid și să ne începem dimineața și cu puțin dans, cât să ardem caloriile de la micul dejun + desert. Țineți aproape, și poate dați un like paginii mele de Facebook, dacă nu ați făcut-o deja, caz în care vă mulțumesc.

Pe cei de la Funky Lounge Herăstrău îi puteți găsi aici. Zile răcoroase vă doresc, vă pupă John!

 

DSC00604

DSC00611

Lasă un răspuns