10 lucruri despre UNTOLD 2017 + Rezumat VIDEO, pe zile

  • CIFRE UNTOLD 2017: 330.000 oameni în cele patru zile, cu un maxim de 90.000 sâmbătă, în ziua 3. Tot 3 zile de caniculă, ultima cu nor și ploaie. 230.000 de mp / 200 de artiști / 10 scene / cea mai mare scenă a unei producții din România – 100 de metri lățime și peste 35 de metri înălțime / 2.000 de jandarmi, polițiști, pompieri, medici, piloți și agenți de securitate / 8 puncte de prim ajutor / 400 de metri liniari de baruri cu peste 60 de tone de gheață / roată de 40 de metri – Dragon’s EYE
  • Mai mulți DJ au zis că UNTOLD este cel mai tare sau unul dintre cele mai tari festivaluri din lume, pentru atmosferă, bucuria oamenilor și, mai ales, pentru faptul că au rezistat în ploaie, până la aproape 7 dimineața, în ultima zi. Steve Aoki a rămas uimit de oamenii care nu aveau pelerine, dar stăteau în ploaia mai rapidă ca BPM-ul muzicii sale, moment în care a declarat, citez: “Este incredibil ce se întâmplă aici. Toți marii artiști îmi spun, de-a lungul anului, că în România este cel mai bun festival și am fost atât de curios și nerăbdător să ajung aici. Pentru mine și pentru mulți alți artiști, UNTOLD este cel mai tare și cel mai bun festival din lume.” Asta după ce Afrojack spusese și el “Sunteți cel mai tare public din întreaga lume și eu nu prea spun lucrurile astea. Sunteți incredibili!”
  • Am stat la cea mai tare cazare, ever. Dacă aveți drum prin Cluj, UBA Accomodation (sau UBA Aparthotel) e fix ce trebuie, apartamente premium, cu super design, toate diferite între ele, utilate cu tot ce ai nevoie, de la tacâmuri și vase, la plită, cuptor, cafetieră, mașină de spălat vase. Iar prețurile încep de pe la 265 de lei pentru două persoane sau 300 de lei pe noapte, pentru 4 persoane (pat dublu mare în dormitor și canapea extensibilă în living). Și mic dejun inclus.
  • UBER nu era decât cu preț 4X (la plecarea de pe Cluj Arena, dimineața), asta dacă găseai o mașină liberă. Deci veneam la festival cu UBER (tarif normal sau 1.3/1.6x), plecam cu taxi, după juma de oră de căutări, pe aplicație și la telefoane, tot din stradă am luam, cu greu și cu dat din mâini ca stewardesele, când prezintă ieșirile dintr-un avion.
  • Mă întreb cât mai durează până când Boc îl va face pe Armin cetățean de onoare?
  • Dacă veți avea ocazia, nu ratați Pork n’Pită by Hădean
  • Balvin, Willy William – Mi Gente este noul Despacito
  • Accesul în cluburile de fițe din București și Mamaia s-ar putea face exclusiv pe baza brățării VIP Untold, nu de alta, dar nu și-o dă nimeni jos.
  • Orice numărătoare inversă, chiar și cea de la Revelion ori vreo lansare NASA, va fi urmată de Put your fucking hands up!
  • A fost fucking* mișto, cu fucking* mâncare bună, fucking* cald, apoi fucking* ploaie, fucking* aglomerat, ne fucking* vedem și la anul, la fucking* Untold. (*cuvântul cel mai des auzit la microfon)

Și acum, cele patru bucăți video, pe zile, enjoy!

20746057_760494424152749_660772677512749015_o

Lasă un răspuns