Mințim poporul cu televizorul/calculatorul, de Mihai Gâdea

Miercuri, 18 octombrie 2017, Mihai Gâdea posta un sondaj, pe a sa pagină de Facebook, care suna cam așa, citez: „Vă invit la un nou sondaj național! Dacă mâine ar avea loc alegeri, cu cine ați vota? Votaţi pe linkul de mai jos!”. Oamenii au votat, ba chiar au făcut capturi de ecran în tot acest timp, pentru ca la final, domnul Gâdea să modifice voturile, ca să iasă cum trebuie, pentru partidul multi iubit.

Sondajul este (încă) aici:, iar postarea, în caz că va fi ștearsă de aici, arăta cam așa:

Rezultatele „oficiale„, conform domnului Mihai Gâdea, au fost următoarele

Doar că lumea l-a tras de mânecă, prin comentarii, unde au fost postate screenshot-uri care indicau altceva, un USR cu voturi duble, UDMR cu 3100 de voturi, adică 10%, nu 73 „oficiale”. PNL avea 18%, nu 8%. Iar pe graficul votului, se poate observa cum, fără nicio legătură, s-a votat masiv cu PSD și ALDE. Imaginea de mai sus, în care scrie că au fost identificate și șterse voturile frauduloase, a fost postată de dl. Gâdea pentru a se apăra de cei care îl acuzau, pe bună dreptate, că a modificat voturile, lucru pe care îl poate face, manual, din platforma site-ului poll-maker.com:

Nu m-am uitat la TV, ca să pot confirma, dar mulți oameni, în comentariile de la postare, au spus că procentele „mânărite” au fost prezentate joi seara, 19 octombrie, la TV, la Antena 3. Dacă are cineva un screenshot, o captură de ecran, pls, un link în comentarii.

Domnule Mihai Gâdea, pe net nu e ca la TV, unde comunicați unidirecțional, iar publicul înghite orice. CSF NCSF.

Alte screenshot-uri:


REZULTATE, înainte și după mânăreală

Lasă un răspuns