You are currently viewing De prin cinema [12]: Thor – Ragnarok

De prin cinema [12]: Thor – Ragnarok

Aseară am fost la avanpremiera celui mai nou film Marvel, Thor: Ragnarok, al treilea din trilogia pletosului cu ciocanul de fier. Pot să afirm tare și răspicat că este cel mai bun dintre cele 3 filme.

3 filme, Thor este mitic, la fel sunt și motivele pe care le voi enumera, pentru care este musai să vedeți filmul la cinema cât mai repede:

  • Avem acțiune Marveliană, bătaie, omoruri, ficțiune. Totodată avem și umor. Da, Thor are umor! Mie mi-a plăcut de la bun început de Loki, maleficul frate, plin de sarcasm și de un umor fin, bine, e și mișto în draci! Tom Hiddleston chiar face dreptate personajului. Dar acum, aflăm și latura haioasă a lui Thor! Am uitat că mă aflam la un film cu super-eroi, practic pentru că am râs în hohote tot filmul, de la primele faze și până la post-credits. Sincer, cred că tipa din stânga mea mă ura, la cum hohoteam!
  • Trailer-ul nu este ceea ce pare. Eu am ramas pur și simplu șocată de anumite faze din film, pentru că trailer-ul nu lasă prea multe de înțeles. Family drama, Loki drama și alte aspecte din istoria Asgard-ului ni se dezvăluie. Ah, și am rămas fără Mjolnir, asta știți din trailer 🙁
  • Thor a declarat că mai degrabă desființează Avengerșii. De ce? Dragilor, biletele s-au pus în vânzare deja, motivul îl puteți afla chiar voi. Chop, chop! Repejor, repejor, la film cu voi!

 

Din distribuție avem: Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Anthony Hopkins (Odin), Cate Blanchett (Hela), Mark Ruffalo (Hulk), Idris Elba (Heimdall) și mai multe apariții surpriză din Universul Marvel. Filmul intră în cinematografe vineri, 27 octombrie, iar bilete vă puteți rezerva și achiziționa chiar de aici.

Enjoy!

D.

 

Acest articol are 2 comentarii

  1. Dragos

    Sper sa fie bun, ultimul film pe care l-am vazut din universul Marvel – Spiderman Homecoming a fost jalnic.

  2. Lola

    Un film plictisitor. Totul e previzibil. Am fost la film cu tata. L_a luat somnul pt o ora.

Lasă un răspuns