Mai multe codițe, mai puține cozi

Probabil ați văzut clipul pe care l-am postat săptămâna trecut pe pagina de Facebook, în care vă povesteam ce mă amuză cel mai tare la cozile din supermarket, unde mereu mă așez la coada care merge cel mai încet. Acum să revenim puțin la cozi.

Din păcate, români fiind, am fost obișnuiți cu cozile de acum multă vreme, dar parcă prea ne mănâncă timp din ziua care și-așa devine din ce în ce mai mică, pe an ce trece. Da, știu, cu cât îmbătrânim, cu atât percepem altfel timpul, iar ziua ni se pare mult mai scurtă decât era în copilărie. Mă rog, ziua-i scurtă, coada nu, așa că de ce să nu ne folosim de avantajele tehnologiei, că suntem încojorați peste tot de ea, oricum!

Putem avea mai mult timp liber pentru noi, chiar și pentru codițele de acasă, cei care avem animăluțe pufoase, dacă, de exemplu, scăpăm de grija statului la coadă pentru achitarea facturilor, polițelor de asigurare și a altor angajamente. Nu mai bine pasăm atribuțiile băncii, direct? Direct Debit, mai exact. Serviciul de plată al facturilor, fără coadă. Scapi de grija plăților lunare, știi mereu ce plăți au fost efectuate, când, cui și cum (online sau prin extras de cont). Și cel mai important, scapi de grija scadenței.

La Raiffeisen Bank, prin serviciul Direct Debit banca se ocupă de tot ce înseamnă plăți periodice: plata facturilor de telefon fix și mobil, gaze, energie electrică, impozite, rate de leasing și multe altele, totul automat, fără a mișca vreun degețel (sau codiță). Și totul gratuit, dacă ai un pachet de cont curent la Raiffeisen, de exemplu cel de salariu (detalii aici).

Acum e clar, cu toții iubim codițele, iar de majoritatea cozilor putem uita, ne ajută prietenul Direct Debit (prin care mandatezi banca să efectueze automat plăți din contul tău). V-am pupat, mă așteaptă Linda, să-i mai duc niște bobițe (o știți, v-am povestit de ea în clip, ba chiar am posat-o și pe Instagram).

Lasă un răspuns