Unul dintre cele mai mișto parfumuri ale iernii: ZADIG & VOLTAIRE-Just Rock!

Cum s-au dus deja trei săptămâni din acest an, iar eu încă n-am apucat să scriu vreo recomandare de parfum nou, tocmai a venit momentul pentru ceva special. Adică fix de la un brand franțuesc, vorba aia, dacă nici francezii nu se pricep la parfumuri, atunci cine?

V-am mai spus că-mi plac pafrumurile citrice, dar acum nu e chiar sezonul lor, ci din contră, își intră în rol cele dulci. Dacă și ție ți-a plăcut enorm A*Men (Thierry Mugler), am o recomandare care ți se va potrivi la fix, nu de alta, dar multe dintre note sunt comune, cele lemnoase, patchouli, cihlimbar… și vanilie, desigur.

ZADIG & VOLTAIRE – Just Rock! a devenit unul dintre parfumurile mele preferate în sezonul rece, încă de la primul puf. Deși pare foarte “greu” la prima adulmecare, după jumătate de oră îl vei adora, garantat (dacă te împaci bine cu notele de vanilie și cele dulci, în general). Altfel, am altă recomandare, despre care am scris prin toamnă: Issey Miyake – L’Eau Majeure.

PS: Există și varianta feminină, dar din câte am citit, frunzărind recenzii ale variantei pentru bărbați, inclusiv femeile o folosesc pe cea masculină, deci 😀

Lasă un răspuns