0 Flares 0 Flares ×

Vineri, 16 februarie 2018, cel mai recent film Marvel intra în cinematografele românești, urmând să obțină niște cifre wow, la nivel internațional: locul 5 în topul celor mai bune încasări în Opening Weekend (SUA, 201.797.000$) și locul 15, la nivel mondial (370,8 milioane de dolari).

Dacă pentru Diana, care e mult mai mare fan Marvel decât mine, Black Panther a devenit unul dintre cele mai tari filme ever, pentru mine a fost doar un alt film Marvel, adică mișto, cu poveste, răsturnări de situație, multă inteligență artificială, metrou în Wakanda (sic, Drumul Taberei, Cluj și Timișoara), dar care nu m-a impresionat, în mod special.

Interesul pentru Black Panther este uriaș, la nivel mondial, în unele orașe din SUA fiind rezervat total pentru următoarele două săptămâni. La noi nu credem că e chiar așa omor, mai ales la IMAX, unde vă recomandăm să-l vedeți, fie că sunteți fani Marvel sau nu. Rezervați-vă din timp biletele, pe cinemacity.ro și apoi poate ne lăsați un comentariu cu părerea voastră despre Pantera Roz Neagră.


Dă un like și-un share, mon cher!

One Response to “De prin cinema [14] – Black Panther”

  1. In Sibiu a fost asa, 2 saptamani de cinema plin, la Deadpool. Probabil lui Black Panther ii ajunge o saptamana, chiar daca peste tot a spart topuri si a surclasat deadpool la incasari.

    Dar lasa ca vine 18 mai…

    0

    0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *