The Chainsmokers vin la UNTOLD 2018 + alți artiști confirmați

Am tot sperat și uite că s-a întâmplat: The Chainsmokers vin pentru prima dată în România, la UNTOLD! E super mișto că festivalul e din ce în ce mai tare, pe an ce trece. Și e de abia la a patra ediție. Dacă încă nu v-ați luat bilete și cazare, ar cam fi cazul să vă grăbiți.

Pe lângă THE CHAINSMOKERS, JASON DERULO, TIËSTO, DON DIABLO, TUJAMO, KSHMR, FEDDE LE GRAND, DANNY AVILA, WILL SPARKS, THE ASTEROIDS GALAXY TOUR, PAUL KALKBRENNER, JAMIE JONES, SETH TROXLER, BORGORE și THE GLITCH MOB completează line-up-ul UNTOLD 2018.

Până în acest moment peste 35.000 de fani ai festivalului și-au achiziționat un abonament pentru cele patru zile. Abonamentele pot fi achiziționate de pe www.untold.com. Momentan, abonamentele de 4 zile costă 549 lei + taxe (preț redus de la 650 de lei + taxe), iar abonamentele VIP costă 1.100 lei + taxe. Detalii aici.

CAZARE CĂMINE

Cei care nu și-au găsit încă un loc de cazare pot să consulte site-ul festivalului UNTOLD unde au fost publicate și posibilitățile de cazare în căminele studențești din Cluj-Napoca. Prețurile încep de la 375 de lei/persoană/4 nopți. Detalii aici.

Primii artiști au fost anunțați aici.

Lasă un răspuns